Smhciksin beslenme günlüğü :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar öncelikle yeni üyeyim forumda bayağı bir vakit gecirdim öncelikle beslenme programımı sizlerle paylaşmak istedim gerek yanlışları gerek eksikler konusunda bana yardımcı olabilirsiniz diye düşünüyorum.120 kg 108 kg a düşüşüm bu sayede oldu diyetisyendeki ölcümlerde yağ oranım % 30 du ilk başlarda düşüş gösterdim ve devam etmekteyim. Gün içerisinde öğle ile akşam yemeği arasını tüketmeyip spor yapıyorum.

Kahvaltı (9:00) :Açık çay , 1id beyaz peynir 30 gr , 1 adet haşlanmış yumurta , 1 id kepek ekmeği ,5 adet zeytin , 1tk reçel (tatlı pek sevmediğimden tüketmiyorum)

Ara öğün (11:00) : 1 sb süt yada 1 sb ayran

Öğle (13:30) : 8 yk sebze yemeği ,1 sb yoğurt 200 gr, 1 id kepek ekmeği VEYA 6 adet ızgara köfte +mevsim salata + 1 id ekmek + 1 sb ayran

Ara öğün (15:30) : 1sb yoğurt + 3 adet kayısı

Akşam (18:00) :8 yk sebze yemeği , 1 id k. ekmeği , mevsim salata .

Her gün aynı şeyleri yemek sıkıyor alternatif olarak önerebilicek şeyler mesela yulaf ezmesi diye duydum bir kac arkadaşımdan.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı