Bu hem azmin gücünü gösteriyor hemde bizi soruya getiriyor, yeteneğiniz yoksa (ya da sınırlıysa) o kadar emek vermeye değer mi?
Ben bunu çok düşünmüşümdür, yani iki ayda keman virtüözü olan bir yeteneğe bakan sıradan bir adam 6 sene çalışıp onun yarısı kadar çalabildiğinde ne hissediyordur acaba diye düşünmüşümdür.
Vücut geliştirmede de yetenek çok önemli, ama vücut geliştirmede olduğunuzdan daha iyi olmak zor değil, eğer kendimizi geliştirme hedefimiz varsa, gelişim ne olursa olsun mutlu olabiliriz.
Ancak smaç farklı, yetenekli bir adam kasmadan yapacak, ben 1 senemi verecem (örnek olarak) bana koyar, çünkü gündelik hayatıma bir faydası olmayacak, ayrıca eklemlerime çok ciddi zarar verecek, Blitz anlatıyordu, smaç basmak için zıplama antrenmanları yapmış, zaten bacakları çok güçlüydü, başarılı olmuşmuydu inanın hatırlamıyorum (çünkü benim için bir önem arzetmediği için kafama yer etmemiş) aklımda kalan bu sevda sonucunda eklemlerini bir hayli yıprattığıydı, elimden gelse seni bu sevdadan vazgeçiririm
Çok fazla emek, çok az tatmin prensibi!
Genişletmek için tıkla...