Skolyoz ve Fitness?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mirayy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mirayy

Üye
Merhaba arkadaşlar. 20 yaşındayım. 54 kiloyum boyum 170. 4 yıldır sporla ilgileniyorum. Geçen sene fazla masa başında oturmaktan bide o sırada sanırım yanlış bir spordan ( focus t25) kaynaklı skolyoz oluştu düşük derecede. Ama 1 yıldır inanılmaz bel sırt ağrısı çekiyorum. Zaten küçüklükten bu yana postur bozukluğu vardı spora başlayınca düzelmişti. Birde boyun duzlesmem var. Bu sene 3 spor salonu degistim. Malesef olduğum yerdeki spor salonlarında nedense bu konuda bilgili ve ilgili olan yok. Derdim bu rahatsızlıktan tamamen kurtulmak ve biraz omuz geliştirmek. Şuan gittiğim spor salonunda 3 gün cardio&fitness yapiyorum. 1 günde yüzme yapıyorum. 15 dk koşu 10 dk eliptik 4 dk 25 er sn asılma ters mekik ve 2 Fitness hareketi birinin ismi vertical row digerinin ismini hatırlayamadım ama yandan kollarımı öne doğru ittiren bir hareket. Bunların yeterli olduğundan şüpheliyim. Bu konuda bilgili/tecrübeli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Rahatsizligimi ilerletmeden en hızlı nasıl iyileşip omuz yapabilirim? Lütfen yardım edin.

Sırtını ve karın kaslarını geliştir.yqni bunlara agırlık ver sırtın gelişirse omuzlarında geniş gözükür millet sırt çalışmıyor omuz çalışıyor omuz genişleticem diye ama aslında omuzu genişleten sırttır.karın çalışmak duruşunu düzeltir bel ağrılarını bitirir.
Skolyozunu sırt çalıştırarak düzeltebilirsin bendede skolyoz var hafif 6 aydır body yapıyorum postür hozuklugum vardı ama şuanda hemen hemen düzeldi çok şükür.düzenli şekilde sırt karın kaslarını çalıştır benim önerim.büyüklerimizde sana program ve daha detaylı bilgi verir umarım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Sırtını ve karın kaslarını geliştir.yqni bunlara agırlık ver sırtın gelişirse omuzlarında geniş gözükür millet sırt çalışmıyor omuz çalışıyor omuz genişleticem diye ama aslında omuzu genişleten sırttır.karın çalışmak duruşunu düzeltir bel ağrılarını bitirir.
Skolyozunu sırt çalıştırarak düzeltebilirsin bendede skolyoz var hafif 6 aydır body yapıyorum postür hozuklugum vardı ama şuanda hemen hemen düzeldi çok şükür.düzenli şekilde sırt karın kaslarını çalıştır benim önerim.büyüklerimizde sana program ve daha detaylı bilgi verir umarım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim cevabın için. Aslında programa ihtiyacım var. Program konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Bide aletlerin fotoğraflarını yuklesem daha kolay olur sanırım.

Back
Yukarı