Merhaba arkadaşlar. 20 yaşındayım. 54 kiloyum boyum 170. 4 yıldır sporla ilgileniyorum. Geçen sene fazla masa başında oturmaktan bide o sırada sanırım yanlış bir spordan ( focus t25) kaynaklı skolyoz oluştu düşük derecede. Ama 1 yıldır inanılmaz bel sırt ağrısı çekiyorum. Zaten küçüklükten bu yana postur bozukluğu vardı spora başlayınca düzelmişti. Birde boyun duzlesmem var. Bu sene 3 spor salonu degistim. Malesef olduğum yerdeki spor salonlarında nedense bu konuda bilgili ve ilgili olan yok. Derdim bu rahatsızlıktan tamamen kurtulmak ve biraz omuz geliştirmek. Şuan gittiğim spor salonunda 3 gün cardio&fitness yapiyorum. 1 günde yüzme yapıyorum. 15 dk koşu 10 dk eliptik 4 dk 25 er sn asılma ters mekik ve 2 Fitness hareketi birinin ismi vertical row digerinin ismini hatırlayamadım ama yandan kollarımı öne doğru ittiren bir hareket. Bunların yeterli olduğundan şüpheliyim. Bu konuda bilgili/tecrübeli olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Rahatsizligimi ilerletmeden en hızlı nasıl iyileşip omuz yapabilirim? Lütfen yardım edin.