Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaslar 16 yasındayım 52 kiloyum kullandım hiç bir etkisini görmedim.Ayrıca vanilyalı ve suyla karıştırıp içiyordum.İçene kadar canım çıkıyordu.Midem bulanıyordu.Kesinlikle tavsiye etmem.İğrenç bir ürün.Hemde miktarına göre de pahalı ..
Çok eskiden eczacı komşumuz sayesinde kullanmıştım aynen dendiği gibi hiçbir tesiri olmayan berbat bir ürün, işin trajikomik tarafı bu kadar olumsuz eleştiri almasına rağmen yıllardır hiçbir değişiklik de yapılmıyor yazık valla
15 gün kullandım 3 öğün 2 ölçek sindirim sistemimi alt üst etti gazlanma da artış oldu , iştahımı kesti birde ritim bozukluğu yaptı yararlarına gelirsek hiç bir yararını görmedim yarım kilo bile alamadım çok dandik bir ürün bunu içerek hem kendinize hemde paranıza yazık edersiniz + bir o kadarda tehlikeli .
Beyler ben 3 kutu 400 gr bulk bitirdim 3 ay içinde 4 kilo aldım tabi düzenli beslenmeyle beraber spor hocam'a sordum kullan dedi ama bi de üniversal protein tozu alıcam inş ...