Skinny Fat miyim acaba ?

Beyler skinny fat olduğumu düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz ?
IMG_20160813_194944.jpg
IMG_20160813_194856.jpg
IMG_20160813_194856.jpg

Evet Skinny fat sayılırsın, fakat yine de yapman gereken Definasyon değil, kaliteli bir Bulk.

Çünkü bu kütle ile Definasyona girersen var olan kas da gider, ama yağlar yine kalır adım gibi eminim, ben denedim çünkü, yeterli kütle olmadan sırf göbeğin üstünde biraz yağ var diye Definasyona girmek bu sporda yapılacak en büyük pişmanlıklardan bir tanesidir.

Evet Skinny fat sayılırsın, fakat yine de yapman gereken Definasyon değil, kaliteli bir Bulk.

Çünkü bu kütle ile Definasyona girersen var olan kas da gider, ama yağlar yine kalır adım gibi eminim, ben denedim çünkü, yeterli kütle olmadan sırf göbeğin üstünde biraz yağ var diye Definasyona girmek bu sporda yapılacak en büyük pişmanlıklardan bir tanesidir.
Bu spora başlarken 63 kiloydum yine az göbek vardı 75 kilo oldum biraz daha belli ama içime çekmediğim hali bu bide şimdi ben kaç kilo daha almalıyım ? Eğer kilo alırsam bu göbek daha da büyürmü ? Bu yağları ne zaman yakmalıyım ? Boy 183

Evet ciddi olmasa da skinny fatsin. Ayrıca muhtemelen lordozun da var. Bol şans.

aslında hafif lordoz oldugu içinde gobek one dogru salıyo peki kilo almaya devam etmelimiyim bi de protein tozu almayi dusunuyom faydasi olurmu ?[DOUBLEPOST=1471118008][/DOUBLEPOST]Bide egzersizler ne tür egzersiz ?

Protein tozunun buna bir faydası olmaz. O kadarını da arama butonundan ara bulursun zahmet olacak ;)

Back
Yukarı