Sağlıklı günler..
Önümüzdeki hafta beşinci aya başlıyorum ve program değişikliği düşünüyorum. Biraz karıştırarak şöyle bir program tasarladım. Görüşlerinizle son şeklini oluşturma amacındayım. İlgi göstererek yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Programı üçüncü günün ardından bir gün ara vererek ve temel hareketlerde piramit sistem kullanarak uygulamayı düşünüyorum.
1.GÜN:
GÖĞÜS: Bench Press (flat)
Dumbbell Flyes
Dumbbell Pullover
Butterfly
BICEPS: Barbell Curls
Hammer Curls
Concentration Curls
2.GÜN:
KANAT: Pull Up
Wide Grip Lat Pulldown
Close Grip Lat Pulldown
Dumbbell Rowing
BACAK: Squat
Leg Press Machine
Leg Extension
Calf
3.GÜN:
OMUZ: Behind The Neck Press
Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
TRICEPS: Triceps Pushdowns
Lying Triceps Extensions
Dips
***Mevcut programımda üst göğüs, hamstring curl, bent over lateral raises, military press, arnold press hareketleri var. Bu programda onları çıkardım.
Önümüzdeki hafta beşinci aya başlıyorum ve program değişikliği düşünüyorum. Biraz karıştırarak şöyle bir program tasarladım. Görüşlerinizle son şeklini oluşturma amacındayım. İlgi göstererek yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Programı üçüncü günün ardından bir gün ara vererek ve temel hareketlerde piramit sistem kullanarak uygulamayı düşünüyorum.
1.GÜN:
GÖĞÜS: Bench Press (flat)
Dumbbell Flyes
Dumbbell Pullover
Butterfly
BICEPS: Barbell Curls
Hammer Curls
Concentration Curls
2.GÜN:
KANAT: Pull Up
Wide Grip Lat Pulldown
Close Grip Lat Pulldown
Dumbbell Rowing
BACAK: Squat
Leg Press Machine
Leg Extension
Calf
3.GÜN:
OMUZ: Behind The Neck Press
Lateral Raises
Front Dumbbell Raises
TRICEPS: Triceps Pushdowns
Lying Triceps Extensions
Dips
***Mevcut programımda üst göğüs, hamstring curl, bent over lateral raises, military press, arnold press hareketleri var. Bu programda onları çıkardım.