Sizi Sevenlemi Yoksa Sizin Sevdiginiz Kisiylemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Evet arkadaslar,

Sorum sudur;

Sizi seven kisiylemi, yoksa sizin sevdiginiz kisiylemi beraber olurdunuz, seciminiz olsa ?

Herhalde, sizin sevdiginiz kisiyle olurdunuz, buna karsi olan varmi ?

haha:cok guzel soru tebrik ederim dostum.

ama cevabimi tahmin ediyorsundur ve bende senin cevabini tahmin ediyorum.ve sanirim ikimizde aynisini secer bizim sevdigimiz kizi tercih ederdik yaniliyor muyum :?: :roll:

Evt cogu kisi icin zor olsada, sevdigimiz kizi :)

Tabikide Sevdiginiz kisiyle beraber olmak en dogrusudur, ama hangi secimde daha mutlu olunur buda ikinci soru olsun :)

her ne kadar bizi seveni tercih edince mutlu olacagimizi bilsek de,sanirim aci cekmeyi tercih eder yine ayni hatayi yapardik...

saydam dedi:
her ne kadar bizi seveni tercih edince mutlu olacagimizi bilsek de,sanirim aci cekmeyi tercih eder yine ayni hatayi yapardik...

Evet bence en dogrusu bu yoksa bekarligi secmek gerekir ;) bu konulari zaten cok konustuk Saydamla :)

Despocum bu soruya katilmiyorum :D

Ikiside olmaz.
Yani olmaz derken ikiside olmasi gerekiyor. Hem sevmek hem sevilmek. Yoksa bir yerde pürüz cikar. Izin verinde biraz hayat tecrübesi konussun ;)

DEXTER JACKSON dedi:
Despocum bu soruya katilmiyorum :D

Ikiside olmaz.
Yani olmaz derken ikiside olmasi gerekiyor. Hem sevmek hem sevilmek. Yoksa bir yerde pürüz cikar. Izin verinde biraz hayat tecrübesi konussun ;)

peki tecrube seni dinliyoruz,biraz anlat bizde senin tecrubelerinden faydalanalim.

Her ikiside olmuyorsa, beni sevenle beraber olmak daha iyi bence :)

Hem sevdiğim hem beni seven değilse olmasın daha iyi. Birisyle sadece beni seviyor diye veya sadece onu seviyorum diye beraber olmak bana mantıksız geliyor. Ne zaman ki ikisi birlikte olur işte o zaman tamamdır. Az ve öz olur belki ama sağlam olur.

Bu iş karşılıklı olsa de eğer tercih sözkonusu olsa sevenimle olurdum..

hem delice sevip, hemde delicesine sevilen türündeki gerçek aşk dedikleri aşkı 2 yıldır yaşıyorum :)

Allah herkese nasip etsin. çok güzel bir duygudur aşkın böylesi..

valla arkadaslar ben kendı sevdıgımle beraber olmak ısterım o senı ne kadar severse sevsın sen hoslanmıyorsan olmaz yanı cunku benım basımdan gectı ve halen ısrar edıyor 1 yıldır ben halen olmaz dıyorum

tabiiki ben sevdiimle ama beni hiç bi şekildede istemiosa atmadım takla kalmaz bi yolunu bulmaya çalışiırm

mesela çok sevdiimi sandım kız meğersem sevmiomuşum sadece öle sanıomuşum beni terkedince anladım hiç acı çekmedim ama öncesi olsaydı yıkılırdım neyse yırrtım :badgrin:

Despo dedi:
Evet arkadaslar,

Sorum sudur;

Sizi seven kisiylemi, yoksa sizin sevdiginiz kisiylemi beraber olurdunuz, seciminiz olsa ?

Herhalde, sizin sevdiginiz kisiyle olurdunuz, buna karsi olan varmi ?

bu sevdigimiz kisinin bize olan tutumu aski sevgisi vesairesine bakar aksi takdirde bizi seven ile daha rahat bir hayat yasamak icten bile degildir 8) cunku sizi seven hep arkanizda olur, destegini hic esirgemez hayati dolu dolu yasamaniza sebebiyet verebilir.. genel hatlari ile boyle, detaylar sonucu her zaman etkiler orasida ayridir elbette..

Sevdiğimiz kişiye ulaşamadığımız için genelde bizi sevenle beraber oluruz .Zamanla belki onu severiz sevemezsek de ilgi görmek hoşumuza gider bu yüzden ilişkiyi yürütürüz.

Back
Yukarı