Sizi Sevenlemi Yoksa Sizin Sevdiginiz Kisiylemi

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mevlana'ya sormuşlar; "Sevmek mi daha güzel yoksa sevilmek mi?"
"Sevmek" demiş Mevlana
"Çünkü sevildiğinden hiç bir zaman emin olamazsın".......
 
Kesinlikle sizin sevdiğiniz kişiyle....
Ben bugüne kadar 4 harbi ilişki yaşadım 4 ünede çıkma teklifi bile etmedim. :)
Onlar benim numaramı buldu msj attı cart curt.Ama sen bulmayınca birşey eksik oluyor.Peşinden koşup başaramadıklarımda oldu ama başarsam en iyisi bu olurdu..;)
 
Sevipte karşılık göremezsen orda mutsuzluk başlar ama seni gerçekten seven biriyle olursan sana gösterdiği ilgiden bi süre sonra bişeyler oluşmaya başlar.Bu işin mantık kısmı :)Kalbe söz geçmez gene sevdiğmizin peşinden giderdik aşk fena bişey ya aşık değilim diyorum attım kafamdan ama her gördüğümde elim ayağım birbirine dolaşıyo ah ahh harbiden sözümü geçiremediğim tek şey kalbim galiba :)
 
karşılıklı olsa iyi olur ama ikisinden birini seçmem gerekirse beni seven biriyle derim çünkü ben severim ama o beni sevmezse hiç bir zaman mutlu olamam ama o beni severse zamanla bende bir şeyler hissetmeye başlarım belki
 
Benim sevdiğim kişi olursa çok taviz veririm hayatımdan, onun için beni seven kişiyle olsun. İpler benim elimde olsun, kuklaların efendisi ben olim:)
 
Bence sizi sevmeyen biriyle mutlu olamazsınız. Yanlızca sizin sevmeniz yetersiz kalır. Sürekli fedakarlık yapan, özverili davranan siz olursunuz. Bir yerden sonra da zaten sevginiz biter. Şu da var;sizi sevmeyen biri sizinle gerçekten beraber olmak istemez. Geçici bir birliktelikten öteye gidemez ve eninde sonunda hüsrana uğrarsınız.

Bence gerçek sevgi karşılıklı hoşgörü, fedakarlık ve saygı ile oluşur. İlk bakışta aşk doğru olabilir ama ilk bakışta sevgi diye birşey olduğuna inanmıyorum. Aşk da bir yere kadar...
 
No woman no cry , buna bağlı olarak da ;

Yes daha fazla zaman , daha fazla supplement , daha iyi antreman daha güzel gelişim :D
 
No woman no cry , buna bağlı olarak da ;

Yes daha fazla zaman , daha fazla supplement , daha iyi antreman daha güzel gelişim :D

tabi şimdi bilemiyorum bir ronnie coleman olsam heralde takmazdık da ama hayat var yani antreman her şey güzelde buda biraz garip oldu abi hani benim hayatım antreman ve antreman'dan ibaret der gibi olmuş :))


Beautiful Women [ √ ]
Beautiful Morning [ √ ]
Beautiful Night [ √ ]
Training [ √ ] - %100 motivation
Excellent job [ √ ]
 
tabi şimdi bilemiyorum bir ronnie coleman olsam heralde takmazdık da ama hayat var yani antreman her şey güzelde buda biraz garip oldu abi hani benim hayatım antreman ve antreman'dan ibaret der gibi olmuş :))


Beautiful Women [ √ ]
Beautiful Morning [ √ ]
Beautiful Night [ √ ]
Training [ √ ] - %100 motivation
Excellent job [ √ ]


o zaman şöyle bir olay düşünün , bir çok demesinde başarısız olmuş birisinin kendisini tamamen antreman a ve body e vermesi durumu ;)
 
benı sevenle ve guzel olanla :)

bence hayatınızda bır kadın varsa ve eger bu kadınla lıselı asıklar gıbı sadece gezıp tozmuyorsanız o zman asla antrenman ıcın bır motıvasyon yada ne bılım bole bır sye beklemeyın

ben su an dıyete gırdım antrenman kacırmayayım dıye hayatımdakı 4 kadından 3 unu cıkardım hayatımdan .

bu spordan onemlı degıl ya :)
 
Arkadaş ben sevdiğim insanla beraber olmak isterim.O sevmese bile sen seviyorsun bu sana yeter,Sevmediğin biriyle beraber olamassın.Etrafımda var biri takmış durumda olmuyor işte sevemiyorum,Daha doğru hoşlanmıyorum,o yüzden sevdiğimle.
 
Back
Yukarı