Sizi hirslandiracak ve hosunuza gidecek bir fotograf.

561156_4422453803604_1234453162_n.jpg

Turkcesi: Hakedilmemiş dinlenmelerin herhangi bir değeri yoktur.

Son düzenleme:
If you want to grow eat like a son of bitch and train like a motherfucker (Dorian yates)

çevirisi;
eğer büyümek istiyorsan '^&#{½[+)%*^'%&'!!'½ gibi yiyip £${£$+%(()%&)*!!'#$ gibi çalışacaksın.

ben şahsen frank mcgrath ın animal için yazdığı yazı dizinsinden çok pis gazlandım. zaten hoşuma giden ufak bir kısmı imzamda mevcut.

Frank Mcgrath ın yazısı benı motıve etmıyor yerıne motıvasyonum dagılıyor adam herseyı nefretle anlatıyor ve bende yedıgım yumurtaları tavukları lapa pılavları hatırlayınca zorlanıyorum ogunlerımı yemekde :)

çevirisi;
eğer büyümek istiyorsan '^&#{½[+)%*^'%&'!!'½ gibi yiyip £${£$+%(()%&)*!!'#$ gibi çalışacaksın.

ben şahsen frank mcgrath ın animal için yazdığı yazı dizinsinden çok pis gazlandım. zaten hoşuma giden ufak bir kısmı imzamda mevcut.

google translate ile mi cevirdin ? Senin cevirinide birisinin cevirmesi lazim :):):):)

sıradan insanlar normal beylik yaşamlarını yavaş yavaş sürdürmekten keyif alabilirlerdi ama ben farklıydım başarıya olan susuzluğum herkesden fazlaydı Arnold Schwarzeneggerin sözüdür

Back
Yukarı