Sizde Başarabilirsiniz | Motivasyon-2 | İsmail Özdemir | Fitness&BodyBuilding |

Deadlift pozisyonun sakatlığa davetiye çıkartacak cinsten aman dikkat !!

Değerli Üyemiz;
Lütfen üyelere kullanıcı adları dışında kelimeler kullanarak hitap etmeyiniz. (kardeş, usta, abi, dostum vb. )
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Muzik videoya harika uymus. Birinci videoya gore daha guzel olmus bence. bir sure sonra 3. videoyu yaparsan harika olur. basarilar : )

Çok Teşekkür ediyorum Desteğiniz İçin :) Bazı kişiler shop'a laf etmiş,fotoya uygun ışık ortamı bulamazsan shop yaparsın. :) Kafasızca Yorumlar'a birdaha cevap vermicem :)

Mükemmel,bazı hareketleride zamanla oturtacaksın kimse anasının karnında öğrenmiyor ben bil 2 yılı geçiyor salona gidiyorum bazı hareketleri yanlış yaptığımı yeni yeni öğreniyorum...Olumsuz mesajlar elbette olacak ama onlarada kulak ver,her şeyden bir ders çıkartırsın..

Kolay gelsin.

Mükemmel,bazı hareketleride zamanla oturtacaksın kimse anasının karnında öğrenmiyor ben bil 2 yılı geçiyor salona gidiyorum bazı hareketleri yanlış yaptığımı yeni yeni öğreniyorum...Olumsuz mesajlar elbette olacak ama onlarada kulak ver,her şeyden bir ders çıkartırsın..

Kolay gelsin.

Teşekkür Ederim Demircan,Çok Haklısın :),Olumsuz değil daha çok insanı sinir edici yorumlar oluyor :)

bana göre çok güzel bi vücut hakikaten. 2aydır bu işle uğraşan biri olarak önerilerini almak isterim beslenmen, programın, nelere dikkat ettiğin.

VgIsmaıl emeğinin karşılığını almışsın.güçlüsün ve sıkı çalışıyorsun.vücudun gayet fit.özellikle supplement kullanmadan bu denli güçlü oluşuna şaşırdım.takdire şayan.çok az hacime ihtiyacın olduğunu düşünüyorum.ama fazlasına kesinlikle değil.beslenme konusunda ve idmanların hakkında bilgilendirirsen çok memnun olurum.kendine iyi bak...başarılarının devamını dilerim ...

Olur böyle kıskançlıklar erkeklerde birbirinizi çekemiyor artık bence çok güzel hem çalışarak emek vermişsin hemde video yaparken uğraşmışsın tebrikler.

Back
Yukarı