Merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum.Vücut çalışma sporuna başladım sayılır.Yaklaşık 3-4 haftadır 1 gün dinlenip 1 gün çalışma prensibiyle evde netten öğrendiklerimle dambıllarla çalışıyorum.Body'e giden arkadaşlarımla kendim için evde çalışma programı oluşturdum.Tabi ne kadar doğru ne kadar yanlış yapıyorum bilmiyorum.Gün içinde yaptığım antreman şu şekilde 3*12 barfiks,3*25 düz pazu çalışması,3*12 hammer curl(bildiğim kadarıyla dambılı dikey olarak kaldırıp indirme hareketine deniyor),3*12 alt karın,3*12 üst karın,3*12 göğüs(yatıp dikey olarak kaldırıp indirme şeklinde).Asıl sorum şu olacak antremandan 2 veya 3 saat önce yulaf ezmesi ve kuru üzüm yiyorum.Antramandan sonra da bir bardak süt ile 2 tane bıldırcın yumurtası kırıp içiyorum.Sonra 1-2 saat aralıklarla yoğurt yiyorum ve tekrar bir bardak sadece süt içiyorum.Sizce doğru mu yapıyorum???
176 boyundayım ve 57 kiloyum sizce zayıf mıyım?
Arkadaşlar yazdığım bu yazıdan anlaşılacağı üzere çok bir bilgim yok.Ama sitenizde 2 gündür.Bayağı araştırma yapıp okumaya çalışıyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.En azından bana bu sorularımın dışında ne yapmam konusunda öğüt verirseniz memnun olurum
176 boyundayım ve 57 kiloyum sizce zayıf mıyım?
Arkadaşlar yazdığım bu yazıdan anlaşılacağı üzere çok bir bilgim yok.Ama sitenizde 2 gündür.Bayağı araştırma yapıp okumaya çalışıyorum.Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.En azından bana bu sorularımın dışında ne yapmam konusunda öğüt verirseniz memnun olurum