Sizce Vücudum Kaç Ayda Gelişir ?

Skinny muscle bir vucudum var haftada 5 gün salona gidiyorum 68 kiloyum günlük 110 120 gram protein alıyorum. Okullar açıldığında supplement takviyesine başlıcam ve 3 ay kadar daha devam edicem toplam 5 ayda gozle gorunur bir degisme olur mu ? Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum

Haftada 3 gun fullbody yap beslenmeni oturt 8-9 aya gelistigini hissedeceksin cevrende fark eder

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 ayda tabi değişiklik olur,
Ama dolu dolu 5 ay çalışman gerek, yani bunun düzenli beslenmesi var düzenli antrenmanı var
Salona ne kadar fazla gidersen okadar fazla çalışmış olmazsın çalışırsın ama gelişemezsin. Haftada 5 gün gidiyorum diyorsun da kasların dinlenmesi için gerekli zamanı veriyor musun kendine?
Her şeyi layıkıyla yapıyorsan 8 haftalık programla bile geliştiğini hissedersin zaten öyle bir spor ki bu geliştiğini gördükçe daha fazlasını istiyorsun.

5 ayda tabi değişiklik olur,
Ama dolu dolu 5 ay çalışman gerek, yani bunun düzenli beslenmesi var düzenli antrenmanı var
Salona ne kadar fazla gidersen okadar fazla çalışmış olmazsın çalışırsın ama gelişemezsin. Haftada 5 gün gidiyorum diyorsun da kasların dinlenmesi için gerekli zamanı veriyor musun kendine?
Her şeyi layıkıyla yapıyorsan 8 haftalık programla bile geliştiğini hissedersin zaten öyle bir spor ki bu geliştiğini gördükçe daha fazlasını istiyorsun.
Kesinlikle öyle dostum haklısin zaten simdilik haftada 5 gidiyorum okullar acildiginda 3e indircem :)

Haftada 4 gün dolu bir antrenmanın olsun. Sadece supplement desteği yetmez. Yediğin öğünlerdeki proteini de yüksek tutmalısın.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Almıyorsa zorlamanın mânası yok bence de. Kahvaltını bol ve çeşitli yapman lâzım. Sonuçta en önemli öğün.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı