adkins1840
Üye
Kalbini nasıl hafif kırıcam ki
Moruk baska birini bulunca seni birakicagi kesin bu benimde basima geldi ayni seninki gibi basliyip sonra kizla evlencegime inanarak yasadigim 12 ayima uzuluyorum halada kopek gibi seviyorum kizlar ayrılınca bi gazlara gelip 4 5 kisiyle daha cikiyolar burada kendini tutman cok onemli tutamazsan sen kaybedersin ben aileme kadar kaybetmistim toplamayi onuruma yedirememistim ve kötü yerlerde toplanmisti. Benim tavsiyem seviyosan bile belli etme o kadar cok sonra nasil olsa seviyo diyip umursamaz eyer birakmak istiyosa ona ayrilmanin bi çözüm olmadigini soyle ve ikinizin ortak karari olabileceginden bahset baktin hala usteliyo yolu ver ama saglam verki akli sende kalsin 2 3 gun icinde yanina geliyosa gelir gelmiyosa en basindan kendi yoluna bak cok yoruluyosun sonrasinda.Abi bu daha kötü ya başka birini bulduğunda bana söylerse ben yerimde duramam sevdiğimi elimden alan elleri kırarım
Bi defa oldu bidaha asla izin vermem abi zaten kimseyide bidaha sevmem öylesevdiği için 1 kere karakola, 1 kere de hastaneye düşmeyen adam, "sevdim" demesin![]()