Sizce Sırf Barla Bukadar Vicut Yapmak Mümkünmü ?

kalkan333

Yeni Üye
Hay vicuduna , mümkün ama kolay değil ordaki insanlar hacimli +70 kg üstündeler o hareketlerde herkesin yapabileceği tarzda şeyler değil , türkiyede böyle alanlar varmı bilmiyorum ayrıca

kalkan, kasten kötü Türkçe kullanıyorsun. Tekrarı olmasın lütfen.

salonda güçlenmeden, hemen bu hareketlere başlamak hüsran olur.alt yapınız olursa daha kolay ilerlersiniz.

salonda güçlenmeden, hemen bu hareketlere başlamak hüsran olur.alt yapınız olursa daha kolay ilerlersiniz.

Filexor un programında da barfix le yapılacak sırt hareketleri falan var onları yapcam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:46 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:43 ----------

kalkan, kasten kötü Türkçe kullanıyorsun. Tekrarı olmasın lütfen.

tmm daha dikkatli olurum

mod seni uyarmış ama sen yinede -tmm- yazmışın

ve şu sürekli her kafana takılan konu için başlık açma uyundan vazgeç

kaç kez söylendi sana tekrar sölüyorum vicut değil

Madem o kadar detaya giriyorsun senin hatalarına bakalım.yazmışın değil 'yazmışsın' uyundan değil 'huyundan' sölüyorum değil 'söylüyorum'.

yanlış anlama sadece sende dikkat et diye söylüyorum sonra kalkan senle kaynatmasın ;)

Son düzenleme:
Madem o kadar detaya giriyorsun senin hatalarına bakalım.yazmışın değil 'yazmışsın' uyundan değil 'huyundan' sölüyorum değil 'söylüyorum'.

yanlış anlama sadece sende dikkat et diye söylüyorum sonra kalkan senle kaynatmasın ;)

ben farkındaysan ki değilsin artık oldukça dikkat ediyorum

ki burdaki konu yazım yanlışları değil kalkan türkiyede dğdu burda büyüdü dimi ozaman nasıl -vicut - yazabiliyor kaç kezde uyarılmasına rahmen

a eğer çok takıntılıysanız türkçe yazmam rusça da yazabilirim hemde tek bir hata olmadan

yani anlatmak istediğim olay şu adam sporun adını yanlış yazıyor ben vicut gelistirme yapıyorum diyor asıl olay bu

yoksa ben hey ben bu forumdakı en iyi türkçe kullanan adamım demiyorum

ben farkındaysan ki değilsin artık oldukça dikkat ediyorum

ki burdaki konu yazım yanlışları değil kalkan türkiyede dğdu burda büyüdü dimi ozaman nasıl -vicut - yazabiliyor kaç kezde uyarılmasına rahmen

a eğer çok takıntılıysanız türkçe yazmam rusça da yazabilirim hemde tek bir hata olmadan

yani anlatmak istediğim olay şu adam sporun adını yanlış yazıyor ben vicut gelistirme yapıyorum diyor asıl olay bu

yoksa ben hey ben bu forumdakı en iyi türkçe kullanan adamım demiyorum

cece1'de Kalkan333'ün hesabıdır :D

cece1'de Kalkan333'ün hesabıdır
kalkann şizofrenmi ki 2 hesap açıp ayrı ayrı konuşuyor? Tamam kaynatılcak bi yapısı var ama fazla yüklenildiğini düşünüyorum ya da şöyle söyleyim çok cidiye alıyosunuz .Daha 15 yaşında ergenliğe bile girmedi belki.Neyse artık konular hakkında yazcam zaten :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı