• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

sizce neresi eksik /???

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pagan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pagan

Üye
arkadaslar merhaba yaklasik 7 senedir tabi ararlar versem bile yapiyorum bu sporu..steroid hic kullanmadim sadece protein tozu veamino asit aliyorumm

pagan dedi:
arkadaslar merhaba yaklasik 7 senedir tabi ararlar versem bile yapiyorum bu sporu..steroid hic kullanmadim sadece protein tozu veamino asit aliyorumm
pagan dedi:
şimdi pagan anladığım kadarıyla vücudun hakkında eleştirilerimizi ve önerilerimizi almak istiyorsun değil mi?
:arrow: 3 adet resmin var ve hiç bir resmin de sağlıklı bir yoruma açık olacak şekilde görüntülenmemiş. bunun için ayakta farklı pozlardan boy resimlerini gönderebilirsen eleştiri ve önerileri daha sağlıklı yapabiliriz. bu senin içinde çok iyi olacağı kanaatindeyim. çalışmalarını buna göre yapar ve kendini yönlendirisin.
:arrow: ikincisi boyunu, kilonu ve ölçülerini yazabilirsen değerlendirmeler daha isabetli olur.
ama gördüğüm kadar söylemek gerekirse;
7 senelik bir çalışmaya göre 1. resimde sırt çok iyi değil, daha iyi olabilirdi. 2. resimde omuz kollara göre geri gibi görünüyor . 3. resimde de trapezler küçük kalmış gibi görünüyor. bütün bu değerlendirmelerim 7 senelik çalışma için..
fakat genel itibarıyla bodybuilding yapmış ve oturmaya başlamış bir vücut görünüyor.
çalışmalarında başarılar diliyorum.

Back
Yukarı