karşıyaka
Üye
Yas : 21 Boy : 1.77 Kilo: 74. Haftada 3 body ye gidiyorum..Diyete basliyali 1.5 ay oldu. Bu diyetle birlikte de haftada 3 gun body ye gidiorm.. Hedef kilom 71
1.5 ay once 76 kiloydum bir bucuk ayda verdigim kilo miktari cok cok cok az geliyor bana
sizde nerde hata yapiyorum...
sabah ; 200ml uzum suyu , 60gram yulaf 100ml yagsiz sut , 6yumurta (1 sari 6 beyaz)
ara ogun ; 20 gram badem yaninda 200gram peynir (kwark diye geciyor burda 100 gram 60 kalori 11 gram protein 0.3 gram yag var iceriginde )
oglen : ton baligi(net 150gram) 1 salatalik ve 1 domatesle , yaninda 60 gram(kuru) kahve pilav
ara ogun ; 1 elma
aksam : 200 gram tavuk(hindi arada da kirmizi et) yaninda bazen biraz sebze
yatarken : 100 gram peynir ( kwark )
sabah ve ogle yemeklerinden sora ilik suya 2 yemek kasigi elma sirkesi ve bi tatli kasigi cicek bali koyup iciyorum..
SINIRSIZ yesil cay.... gunde ortalama 3 3.5 lt su..
body yaptigim gunlerde bi 40 gram daha fazla yulaf yiyorum. 250 ml daha uzum suyu iciyorum ( antreman sorasi). peyniride ( kwark ) normalde toplam 300 gram degil 500 gram kadar yiyorum.
Aksam yemegini en gec 7 de yerim.
Onerilerinizi bekliyorum..HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM.
1.5 ay once 76 kiloydum bir bucuk ayda verdigim kilo miktari cok cok cok az geliyor bana

sabah ; 200ml uzum suyu , 60gram yulaf 100ml yagsiz sut , 6yumurta (1 sari 6 beyaz)
ara ogun ; 20 gram badem yaninda 200gram peynir (kwark diye geciyor burda 100 gram 60 kalori 11 gram protein 0.3 gram yag var iceriginde )
oglen : ton baligi(net 150gram) 1 salatalik ve 1 domatesle , yaninda 60 gram(kuru) kahve pilav
ara ogun ; 1 elma
aksam : 200 gram tavuk(hindi arada da kirmizi et) yaninda bazen biraz sebze
yatarken : 100 gram peynir ( kwark )
sabah ve ogle yemeklerinden sora ilik suya 2 yemek kasigi elma sirkesi ve bi tatli kasigi cicek bali koyup iciyorum..
SINIRSIZ yesil cay.... gunde ortalama 3 3.5 lt su..
body yaptigim gunlerde bi 40 gram daha fazla yulaf yiyorum. 250 ml daha uzum suyu iciyorum ( antreman sorasi). peyniride ( kwark ) normalde toplam 300 gram degil 500 gram kadar yiyorum.
Aksam yemegini en gec 7 de yerim.
Onerilerinizi bekliyorum..HERKESE SIMDIDEN COK TESEKKUR EDERIM.