Sizce ne yapmaliyim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bbdo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bbdo

Üye
İyi geceler arkadaşlar 3 ayda 5 kilo verdim 66 kilodan 61 kiloya dustum göbeğin büyük oranda eridi ama kilo kaybetmek istemiyorum artık yaşım 30 boyum 1.60 sizce ne temeli nasıl beslenmelidir bulk yapmalı mıyım ve nasıl bulk yapılabilir bi bilgim yok

Evet gözle gorulur bir göbek erimesi var ve mekik çekerken farkediyorum derinlerde karın kaslarını elleyince hissedebiliyorum

Bulk konusunda pek bilgim yok ne yemeli ne yememeli antrenman nasıl olmalı falan resimleri aksama atarim hocam

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Konu başlığınız açıklayıcı değildir.

“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır. Unutmayın ki, düzgün ve açıklayıcı konu başlığına sahip olmayan konular, hem arama işleminin etkinliğini azaltacak, hem de mesajınızın çok daha az kişi tarafından okunmasına neden olacaktır.

Not: Başlık açarken kural olmasa da sizlerden ricamız, forumun göze daha hoş görünmesi için kelimelerin sadece ilk harflerini büyük yazalım
Ör : “PROGRAMIM İÇİN TAVSİYELERİNİZ?” veya “programım için tavsiyeleriniz?” yerine “Programım İçin Tavsiyeleriniz?“ kullanalım

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı