Mert Efe Turhan
Üye
Herkese iyi günler. Yaşım 15 kilom 70 boyum 1.82 4 aydır vücut geliştirmeyle yapıyorum. Şuan Gaspari BCAA 6000 kullanıyorum. Urun bitince whey protein veya karbonhidratlı protein almayı dusunuyorum. Ne tavsiye edersiniz ?
Lahmacunu unutmuşsun abitavuk, yumurta, süt, peynir, lor, çökelek, balık, patates, makarna, bulgur pilavı,tereyağı, zeytinyağı,sebze... tavsiye ederim.
Bende isterdim böyle beslenebilmek ama saat 4 e kadar okulda oldugum ıcın bu sekılde beslenmem mumkun değil gibitavuk, yumurta, süt, peynir, lor, çökelek, balık, patates, makarna, bulgur pilavı,tereyağı, zeytinyağı,sebze... tavsiye ederim.
Bende geçen sene okula gidiyordum sefer tasında goturuyodum yemegimi ilk basta gülenler sonradan kendileride getirmeye başlıyoBende isterdim böyle beslenebilmek ama saat 4 e kadar okulda oldugum ıcın bu sekılde beslenmem mumkun değil gibi
İyi bir fikir gibiBende geçen sene okula gidiyordum sefer tasında goturuyodum yemegimi ilk basta gülenler sonradan kendileride getirmeye başlıyo
Bcaa degilde optimum whey kullandım termoslu yemek kapları var sıcak sıcak yersinİyi bir fikir gibiBu zamana kadar supplement kullanımı yaptınız mı ?
lahmacunu özellikle yazmadımLahmacunu unutmuşsun abi![]()
en azından sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde evde olursun herhalde. bari iki öğünü sağlam çıkar.Bende isterdim böyle beslenebilmek ama saat 4 e kadar okulda oldugum ıcın bu sekılde beslenmem mumkun değil gibi
Tesekkurler elimden geldigince daha iyi beslenmeye calisacagimlahmacunu özellikle yazmadımşimdi kardeşimiz 15 yaşında, lahmacun içi hazırlamayı bilmez. zaten vakti de yok. gidip dışarda yiyeceğine hiç yemesin daha iyi . evde yapacaksa ben tarifini bile veririm
[DOUBLEPOST=1415263485][/DOUBLEPOST]
en azından sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde evde olursun herhalde. bari iki öğünü sağlam çıkar.