Sizce ne kullanmalıyım ?

Herkese iyi günler. Yaşım 15 kilom 70 boyum 1.82 4 aydır vücut geliştirmeyle yapıyorum. Şuan Gaspari BCAA 6000 kullanıyorum. Urun bitince whey protein veya karbonhidratlı protein almayı dusunuyorum. Ne tavsiye edersiniz ?

Lahmacunu unutmuşsun abi :)
lahmacunu özellikle yazmadım :) şimdi kardeşimiz 15 yaşında, lahmacun içi hazırlamayı bilmez. zaten vakti de yok. gidip dışarda yiyeceğine hiç yemesin daha iyi . evde yapacaksa ben tarifini bile veririm :)[DOUBLEPOST=1415263485][/DOUBLEPOST]
Bende isterdim böyle beslenebilmek ama saat 4 e kadar okulda oldugum ıcın bu sekılde beslenmem mumkun değil gibi
en azından sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde evde olursun herhalde. bari iki öğünü sağlam çıkar.

lahmacunu özellikle yazmadım :) şimdi kardeşimiz 15 yaşında, lahmacun içi hazırlamayı bilmez. zaten vakti de yok. gidip dışarda yiyeceğine hiç yemesin daha iyi . evde yapacaksa ben tarifini bile veririm :)[DOUBLEPOST=1415263485][/DOUBLEPOST]
en azından sabah kahvaltısı ve akşam yemeğinde evde olursun herhalde. bari iki öğünü sağlam çıkar.
Tesekkurler elimden geldigince daha iyi beslenmeye calisacagim

Back
Yukarı