sizce nasil?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaslar benim önceki topic'i neden kapadiniz bea?????:cry:
önceki topic'te dedigim gibi sizce deca-durabolin & anapolon combination'u nasil olur?
normalde 4 hafta sürecek (deca-durabolin haftalik 200mg/ml & anapolon hergün 1 adet)
evet biliorum steröidler cigerler için zararli oldugunu ama
bir arkadas bana kullandiktan sonra milk thistle kullanmami tavsiie etti.
milk thistle cigerleri saglikli tutuomus. sizce nasil olur bu combination? iii olurmu?
kendinize iii bakin allaha emanetsiniz insallah selametle

mehmet

Vatoslocos kardes

Mesajini kim sildi bilmiyorum, yanlis silinme nedeni kurallara uyulmadigindandir veya cok ciddiyetsiz bi soru oldugundan.

Senin yasin kac ?
Kac senedir ugrasiyorsun ?

Boy
Kilo

Beslenmen nasil ?

Bosyerine sagliginla oynamak istiyorsan o kürü yaparsin o arkadasinada bilmedigi sey hakkinda yorum yapmamasini söyle, yazik ya!

Ayrica Kurallari okumani tavsiye ederim....

despo abi bugün blood in blood out filmine bakmayi unutma haaaaa :D :D VATOS LOCOS 4 EVER!
orada steroïd degil marihuana kullaniyolar :D hahaha
bana kurallarin oldugu yerin linkini verirsen çok sevinirim vato ;)
hadi kendine iyi bakk görüsürüz daha...

mehmet

:D

Arama yap

Forum kurallari diye.

eminim ki msjının silinme nedeni senin 1.80 60 kg (ole biseydi) olup steroid kullanmak istemen baska bi nedeni olamaz ki silen mod arkadas ta doru bisey yapmıs

DaFFy dedi:
eminim ki msjının silinme nedeni senin 1.80 60 kg (ole biseydi) olup steroid kullanmak istemen baska bi nedeni olamaz ki silen mod arkadas ta doru bisey yapmıs

+1

Despo, mesaji ben sildim, bu arkadas, bu yasinda, bu kg sinde, daha elini agirliga surmeden, kurler fln yazmis. bence kotu ornek oluyor, simdide millet esrar iciyor, roid de neymis gibisinden yazmis. bence bu mesejida silmek lazim ama.... adam anapolon fln diyo ya...

oglan iyiki buraya yaziyor bize soruyor yanlis yaparsa oglana birsey olursa ne olur sen hemen siliyorsun oglana tavsiye etmemiz gerek bu forum onun icin yapilmistir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı