Sizce nasıl ?

Merhaba arkadaşlar .
Öncelikle yeni üyeyim kuralları pek bilmiyorum o yüzden yalnış bir durum olursa affola .
Spora başlayalı tam 4. ayım bitti . Konuyu açışımda ki neden başlıkta da belirttiğim gibi vücut ölçülerimin gelişimi nasıl sizce ?
----------------
Spora Başlarken ;
----------------
Omuz = 103
Göğüs = 84
Bel = 73
Kol = 27
Kilo = 50
-----------------
4 Ay Sonra ;
-----------------
Omuz = 118
Göğüs = 100
Bel = 78
Kol = 34
Kilo = 65

4. ay Sonu gelişim nasıl ?

Yas ve boy nedir? 4 ayda 15 kg biraz fazla geldi bana. Eger olculeri dogru aldiysaniz gercekten muhtesem degisim ama acikcasi pek inandirici bulmadim..

Yas ve boy nedir? 4 ayda 15 kg biraz fazla geldi bana. Eger olculeri dogru aldiysaniz gercekten muhtesem degisim ama acikcasi pek inandirici bulmadim..
yaş 24
boy 1.75

Beslenmem iyi mi bilmiyorum ama çok dikkat ediyorum hocam aksatmadım bir öğün bile .. ölçüleri doğru aldı ben almadım hocam alıyor . niçin inandırıcı bulmayasın ki ? olan birşeyi burada nasıl diye sizlere sormak istedim sadece ...

Bence iyi nasıl beslendin 15 kilo almışsın
hocam şöyle beslendim
Sabah 3 yumurta 10 - 15 zeytin 1 dilim beyaz peynir yulaf ezmesi muz ve Optimum Nutrition Serious Mass 1 ölçek .
Öğle ye kadar bir muz yedim
Öğle pirinç pilavı tavuk göğsü yedim 100 Gram
saat 3 -4 gibi makarna tavuk yedim üstüne gainer içip spora gittim
spor sonrası tekrar gainer içip 45 dakika sonra tekrar 1 tabak makarna yedim
aksam 7-8 gibi pirinç pilavı yada bulgur gibi gibi yiyecekler yedim yatmadan gainer içip yattım
Sonuç 4 . ay sonu 15 kilo aldım hatta bugün tartıldım 67 olmuşum

yaş 24
boy 1.75

Beslenmem iyi mi bilmiyorum ama çok dikkat ediyorum hocam aksatmadım bir öğün bile .. ölçüleri doğru aldı ben almadım hocam alıyor . niçin inandırıcı bulmayasın ki ? olan birşeyi burada nasıl diye sizlere sormak istedim sadece ...

hocam şöyle beslendim
Sabah 3 yumurta 10 - 15 zeytin 1 dilim beyaz peynir yulaf ezmesi muz ve Optimum Nutrition Serious Mass 1 ölçek .
aksam 7-8 gibi pirinç pilavı yada bulgur gibi gibi yiyecekler yedim yatmadan gainer içip yattım
yağlanma durumu nasıl karın kasları flan

yaş 24
boy 1.75

hocam şöyle beslendim
Öyleyse süper, ya mukemmel bi genetigin ya da spor gecmisin olmali oyleyse. Gercekten 4 ayda yaglanmadan 15 kilo ve bu degisimler cok iyi. Before after fotolarini bekliyoruz. Basarilar

Öyleyse süper, ya mukemmel bi genetigin ya da spor gecmisin olmali oyleyse. Gercekten 4 ayda yaglanmadan 15 kilo ve bu degisimler cok iyi. Before after fotolarini bekliyoruz. Basarilar
teşekkürler en kısa zamanda atacağım 20 gün kaldı 5. ay sonuma ölçüleri alıp daha da gelimiş şekilde inşallah paylaşacağım fotoğrafları

Back
Yukarı