Sizce nasıl bir program uygulamalıyım?

umut1319

Üye
Arkadaşlar Ben uzun süredir çeşitli sporlarla uğraştım ama sonunda kilo vermeye karar verdim çünkü istediğim gibi değil vücudum sizce nasıl bir program izlemeliyim sıkı bir çalışmayla vücudum estetik bir vücut olabilecek yapıda mı sizce?
http://www.imgim.com/2324incie9011043.jpg
DSC_0005.JPG

Boyum 1.85 kilom 97 kol:40 bel:103 Göğüs:112 omuz:127

D2403 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

diyet çeşitleriyle ilgili bi bilgin varmı bilmiyorum ama sana fazla ölçü kaybetmeden kilo(yağ) verebileceğin bir diyet önermemi istiyosan low carb veya ketojenik diyet var low carbda günlük aldığın karbonhidrat miktarını her hafta 100 gr azaltarak protein ve yağı arttırıyosun ketojenikde ise karb max 30 gr oda sebze meyve bitki kökenli karbonhidrat alımı bunun dışında kardiyo ve temel vücut hareketlerine yönelebilirsin squat deadlift bench press bunlar kalp ritmini maximuma yaklaştırır vücut ısının 36 nın üstüne çıkmasını sağlar ve vücut bir süre sonra yakacak glikojen ve atp bulamadığı zaman yağlara yönelicek ve 3-4 hafta sonunda gözle görülebilir bir incelme yaşarsın .

Teşekkürler dostum verdiğin bilgilere uygun bir program uygulayacagım suan zaten max 100 gr karbonhidrat alıyorm günlük

Peki ben şimdi bcaa ve carnitine kullanmak istiyorm amacım 75 kilo civarı olmak bcaa kilo vermemi durdurur mu acaba

Peki ben şimdi bcaa ve carnitine kullanmak istiyorm amacım 75 kilo civarı olmak bcaa kilo vermemi durdurur mu acaba

bcaa nın içinde sadece lösin kas kaybını minimuma indirir onun dışında herhangi bir etkisini zaten göremezsin karnitinde laktik asiti önler sana ekstra performans katmaz türkiye piyasasındaki l-formdaki carnitinler genelde su atıyo vücuttan laktik asiti önlediği için 2km kıoşuyosan 4-5 koşarsın kardiyon artar yani kısacası dçok çok dolaylı yoldan yağ yakmana sebeb olur direkt bir etkisi olmaz onunda

Peki bana önerebilceğin kilo vermemi hızlandıracak kombinasyon varmı suplementlerden

Back
Yukarı