herkezin derdi farklı of yaah vücudum kıllı olmasa bende olmayı düşünüyordum lazer felan uzun iş![]()
Hangi okul?gelip geçici hevesler bunlar büyüyünce bi bakmışsın elinde anahtar makine temizliyorsun
neyin ne olacağı bilinmez bizde doktor diyorduk hukuk okuyoruz nasip kısmet bu işler
bende 1.80 de kaldım memnunum boyumdan fazlası kambur duruyor ileriki yaşlarda sende ümidini yitirme ama en fazla 2-3 oynar
bahçeşehir üni hocamHangi okul?![]()
merak etme hocam ben üniversitede tarih öğretmenliği okuyorum heves değil ayrıcana 2 sefer tiyatroda 1.liğim var anahtarla uğraşmam yanigelip geçici hevesler bunlar büyüyünce bi bakmışsın elinde anahtar makine temizliyorsun
neyin ne olacağı bilinmez bizde doktor diyorduk hukuk okuyoruz nasip kısmet bu işler
bende 1.80 de kaldım memnunum boyumdan fazlası kambur duruyor ileriki yaşlarda sende ümidini yitirme ama en fazla 2-3 oynar
merak etme hocam ben üniversitede tarih öğretmenliği okuyorum heves değil ayrıcana 2 sefer tiyatroda 1.liğim var anahtarla uğraşmam yani[/quo
formasyon almaya bak madem sıkı tut dersleri
merak etme hocam ben üniversitede tarih öğretmenliği okuyorum heves değil ayrıcana 2 sefer tiyatroda 1.liğim var anahtarla uğraşmam yani![]()
kıskandıkları içindirKardeş boş ver boyu napcan ben 1.63 üm üçgen peynir diyolar bana..
kardeşim ben 171 idim 1 yılda 3 cm uzadım süt filanda içmeden 174 oldum hedefim 180 olmak babam 182 amcam 190 kuzenlerim 191 civarı ve hepside askerlik döneminde uzadılar babamda öyle diyor spor + kalsiyumla ben bu işi başarırım allahın izniyle.Dostum moralini bozmak gibi olmasın ama 18'ine kadar 1.71 olan insanın 21 ine kadar 1.80 olması imkansız gibi birşey . Sakallarında çıkmış , erkeklerde sakal çıkana kadar uzama hızla devam eder ama sonrasında mükemmel yavaşlar bu bilimsel bi gerçek. Şuan bile uzaman durmuş olabilir herkes 23 üne kadar uzayacak die bi kaide yok bazılarının erken durur uzaması.