Sizce hangi protein tozu?

Arkadaşlar sporda 3. ayımdayım her hangi bir suplement kullanmadım daha da kullanmayı düşünmüyorum çünkü 17 yaşındayım aralıkta 18 e girecem ve hala gelişme döneminde olduğumu düşünüyorum. Ama yazın bir protein tozuna başlamak istiyorum. Bir kaç marka baktım gold whey protein bir de xpro whey complex protein ilgimi çekti. xpro daha ucuzdu daha çok ilgimi çekti fakat yeni markaymış sanırsam. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de ek olarak bu whey proteinlerde izole ve konsantre mi ne vardı tam hatırlamıyorum. Bana kilo aldırmaz değil mi? 81 kiloydum 66 a ya düştüm ve hala karın bölgemde aşırı yağlanma var çünkü.

ultimate prostar bence bi bak yorumlarina ona göre karar verirsin ben optimum kullaniyordum bitmek uzere prostar almayi düşünüyorum ben de

Musclepharm arnold series kullanıyorum şuan gayet iyi , Pek bi fark yok aralarında

4 Gün salonda oluyorum , günde 2 defa kullansam yaklaşık olarak 2. ayın içinde biter değil mi bir kutu? Serviste çok önemli benim için para sıkıntısı var :(

4 Gün salonda oluyorum , günde 2 defa kullansam yaklaşık olarak 2. ayın içinde biter değil mi bir kutu? Serviste çok önemli benim için para sıkıntısı var :(
Eger böyle bi düşüncen varsa hic alma bile Sadece Protein tozu ile Kas gelişimi bekleme o sadece ek takviye
yumurtanı etini tavugunu balıgını yigeceksin eger et yemeye paran yoksa eti cıkartacak memünden onun yerine toz içececen 1 gün alayım 3 gün almayım dedinmi olmaz

Eger böyle bi düşüncen varsa hic alma bile Sadece Protein tozu ile Kas gelişimi bekleme o sadece ek takviye
yumurtanı etini tavugunu balıgını yigeceksin eger et yemeye paran yoksa eti cıkartacak memünden onun yerine toz içececen 1 gün alayım 3 gün almayım dedinmi olmaz

Protein tozlarının fiyatı bizim ülkemizde avrupanın 2 katı , yani 100 tllik malı 200 tl ye alıyoruz , bunun yerine o 200 tl ye bol bol tavuk ye , beyin bedava :D

Protein tozlarının fiyatı bizim ülkemizde avrupanın 2 katı , yani 100 tllik malı 200 tl ye alıyoruz , bunun yerine o 200 tl ye bol bol tavuk ye , beyin bedava :D
Öbür tozlara kıyasen Fiyatı normal yani Dedigin dogru yurt dışında yarı fiyatına gümrükden türkiyeye girerken %50 gibi bi kdv alıyorlar oda bize yansıyor
[ Türkiyede Adalet Aramak Kerhanede Bakire aramak gibi birşeye benziyor saten ] :D

Ya zaten öğünlerim de yemeye çalışıyorum. Diyet yapıyorum şuan karın yağlarım için. 81 kiloydum 66 ya düştüm 4 aylık süreçte. Fakat hala karında yağlar duruyor. Mesela sabah 3 yumurta 1 tam 2 beyaz, 100 gram peynir, salatalık. Akşam veya öğlen yemeklerimin illa birisinde et oluyor kırmızı veya beyaz. Light ton balığıda yiyorum. Birde 5 civarlarında 400 ml süt içiyorum. Bu yeterli olur mu şimdilik? Sporda 3. ayımdayım

Ya zaten öğünlerim de yemeye çalışıyorum. Diyet yapıyorum şuan karın yağlarım için. 81 kiloydum 66 ya düştüm 4 aylık süreçte. Fakat hala karında yağlar duruyor. Mesela sabah 3 yumurta 1 tam 2 beyaz, 100 gram peynir, salatalık. Akşam veya öğlen yemeklerimin illa birisinde et oluyor kırmızı veya beyaz. Light ton balığıda yiyorum. Birde 5 civarlarında 400 ml süt içiyorum. Bu yeterli olur mu şimdilik? Sporda 3. ayımdayım
öncelikle bölgesel yağlanma diye birşey yok , bunu bilmeni isterim yağlardan yakmak istiyorsan günlük harcadığın kaloriden 400 kalori aşşağı al , vücuda o 400 kaloriyi hazır yağ depolarından yakmasını sağlatıcaksın.

öncelikle bölgesel yağlanma diye birşey yok , bunu bilmeni isterim yağlardan yakmak istiyorsan günlük harcadığın kaloriden 400 kalori aşşağı al , vücuda o 400 kaloriyi hazır yağ depolarından yakmasını sağlatıcaksın.

Şöyle diyiyim hatırladığım en son gittiğimde vücudumda toplam 12 kilo yağ vardı. Ve 6 kilosu gövdedeydi. Bu oran fazla değil mi sence? Çok orantısız. 800 gram da kollarım da var. 66 kilo olmama rağmen çok yağlıyım bence. Üzüyor bu durum beni. Her antremanlarımdan sonra 30 dk hızlı tempo yürüyüş yapıcam artık. O yağları yakınca da daha da incelicem bu da sıkıntı olucak onun için sporu bırakmayı düşünmüyorum ve ek bir şeyler almak istiyorum

Back
Yukarı