Sizce hangi protein tozu ? fiyat / performans

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PQx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

PQx

Üye
S.a Arkadaşlar ben ilk kez protein tozu alıcam fakat 2 protein tozu arasında kaldım
biri muscheltech premium whey protein plus yani bu https://www.supplementler.com/shop/...Tech-100-Premium-Whey-Protein-Plus-2267g.html
digeride hardline 3 matrix
http://******/WHEY-3MATRIX-Shaker-Hediye,PR-145.html
bu.
şimdi teredutte kaldııgm konu şu . muschelda 1 porsiyonda 20 gram protein var 32 gramında . hardlineda 44 gramda 35 gr protein var . onuda 32 gramdan hesaplarsan ortalama 25-27gr arası geliyo . yani proteini daha fazla ikisindede bcaa ve gulutamin öncüsü var aralarında cok buyuk bi fark yok hatta hardline'in protein oranı daha yuksek gibi fakat salonda muscheltech satılmakta ve orda calısan yıllardır spor yapanlar muscheltech i oneriyo ve kullandıklarını soyluyorlar . sizce hangisi ve neden yardımcı olursanız cok sevinirim . he birde aralarında 40 tl gibi bi fark var salonda 180 muscheltech hardline 140tl . Simdiden teşekkürler.

yaptığım araştırmalara göre ,spor salonlarında antrenörler hangi üründen daha çok kazanıyorlarsa üyelerede o ürünleri öneriyorlar. Benim tavsiyem alacağınız ürünlerin içeriğini inceleyip o şekilde karar vermeniz. sağlığınız ve gelişiminiz 3/5 bakmayın iyi ürün alın.

ilkkez kullanıcam ve arastırma olarak neye bakıcamda anlıcam bilmiyorum? en azından kendi bilginize gore degerlendirip beni bilgilendiremezmisiniz?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:09 ----------

yokmu yardımcı olabilcek yarın alıcam

Ürün içeriğine baktığımızda hardline daha avantajlı duruyor ki bende suan whey 3 matrıx kullanıyorum gayette kaliteli bence tabi güzel bir beslenmenın yanında :)

aynen hardline optimum gold bazında ve fiyatıda uygun simdi optimum golduda alabilirim yarına kadar karar vericem artık :S yardımcı olanda yokki kesin karar alayım

aynen hardline optimum gold bazında ve fiyatıda uygun simdi optimum golduda alabilirim yarına kadar karar vericem artık :S yardımcı olanda yokki kesin karar alayım

Tavsiyem optimumdur hardlineden az yağlı birde kendini kanıtlamış bir ürün olarak görüyorum şahsen...

Bencede beslenmeyle hepsi Faydalı olucaktır Fakat ben ARtık FUll HARDLİNE ürünlerine yöneldim.

Elin yabancısı Kazanacağına TÜRK ABİLERİM kazansın:)

Öncelikle zaten çok düzenli bir beslenme olmadıktan sonra supplement tercih edilmemeli.

Protein tozu olarak ise whey düşünüyorsun sanırım.

Dymatize İso-100 piyasanın en sağlam ürünü içinde azda olsa soya mevcut bilgine.

Scitech iso best 910 gramlık kutularda satılıyor 0 şeker 0 laktoz 0 yağ tabiki 0 karbo :) amino profili ciddi anlamda sağlam

Optimum hydrowhey 1 ölçekte 15 gram bcaa mevcut buda cidden iyi bir ürün.

Optimum Gold whey hem ucuz hemde içeriği iyi bir ürün.

Ben bu ürünleri öneriyorum bir bak netten araştır derim hepsi kullandığım ve hoşuma giden ürünler.

Aroma sıralaması ise

Dymatize Iso 100
1 Berry
2 Kurabiye krema
3 vanilya
4 çikolata

İso best
Çilek

On hydrowhey

kurabiye krema

On Gold whey

1 sütlü çikolata