Sizce Geniş Omuzlumuyum ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Nbia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nbia

Üye
Öncelikle herkese merhabalar.
Ben 15 yaşındayım 16'ya girmeme 2 ay var.Benim hep aklımda kalan bir soru vardır.Geniş omuzlumuyum diye.Hiç body yapmadım.Kas geliştirmedim kaslarım çok çelimsiz.18'de gidecem.Boyum 1.75.

Bu arada benim ekran geniş oldugu için fotoğraf beni şişman biraz göstermiş.Yakından çektim birde ondandır.Normalde bu kadar kilolu değilimdir.Atik bir vücudum vardır hızlıyım.

9f8su.png

9f910.png

16 yaşına göre geniş görünüyor ama belin çok yağlı...

ve ölçülerini bilmeden yorum yapamayız ,

bel ölçünü ve omuz ölçünü yaparsan yaptığımız yorumlar daha sağlıklı olur

Kardeşim Beldeki yağları eriticem.Her gün koşacam.Son 1 yıldır fazla spor yapamadım yağ oluştu onu eriticem.

bak kardeşim sen iyice bilgi sahibi ol beslenmene sporuna iyice önem ver çok iyi bi hal alırsın aynen denilenler gibi oblik kasları için, yani yan karın hareketlerini çok sık yap çok koş o beli erit sadece o halle bile fit ve üçgen durursun omuzların çok iyi durumda

biraz daha fotograf eklersen iyi olur birde fotograf cekerken kollarını yana dogru acma görüntede geniş gözükmesi kendini kandırmak olur .

Arkadaşım bak burdaki sabit yazılarda ölçü nasıl alınır bilgisi veriliyor herhangi bir mezura veya metre gibi bişiyle omzunu ölç ve rakam yaz buraya ki boyuna oranla bizde sana geniş mi dar mı söyleyelim.

Back
Yukarı