Sizce Gelişimim Nasıl ? Kayda değer bir değişim var mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Erdemk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce süreç başarılı mı ?

• Total voters
    2

Erdemk

Üye
Merhaba arkadaşlar,
19 yaşındayım, boyum 1,74 , kilom 57 daha önce fitness geçmişim olmadı. Amacım kilo almak, gelişim göstererek daha fit hacimli vücuda sahip olmak. Ve 10 hafta sonucunda 3 kilo aldım.Sporu bırakmayı düşünmüyorum böyle devam etmeyi umuyorum. Şimdi sizlerden fotoğraflara bakıp yorumlamanızı rica ediyorum. Seviyeli olduğu şekilde her türlü eleştiriye açığım şimdiden teşekkürler...

Fitness'a Başlamadan Önce -------> Tıklayınız

6. Gün ------------------------> Tıklayınız

6. Hafta -----------------------> Tıklayınız

8.Hafta ------------------------> Tıklayınız

Şuan ki Antrenmansız Halim ------> Tıklayınız

Sizce nasıl yorumlarınızı bekiyorum...

İlk önce kilon çok düşük 57 kilo gerçekten düşük :)
Bende 19 yaşındayım ayrıca boyum 1.65 70 kiloyum. Bu halimle ile kilom düşük diyorum . Acilen hacim alman lazım. Sabahları yulaf ezmesi ye. Ara öğünlerde patetes ye. K.hidrat al hep. Ayrıca protein. Karın kasları da kilon az olduğu için çıkmış. Yoksa 6 hafta sonra kolayca çıkmaz.

İlk önce kilon çok düşük 57 kilo gerçekten düşük :)
Bende 19 yaşındayım ayrıca boyum 1.65 70 kiloyum. Bu halimle ile kilom düşük diyorum . Acilen hacim alman lazım. Sabahları yulaf ezmesi ye. Ara öğünlerde patetes ye. K.hidrat al hep. Ayrıca protein. Karın kasları da kilon az olduğu için çıkmış. Yoksa 6 hafta sonra kolayca çıkmaz.
1.65 kiloya 70 kilo nasıl düşük ya ben 75 kiloyum 1.74 boyum var göbekte var :D

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hocam bana düşük geliyor :) bilmiyorum belki daha fazlasını istiyorum ama bende göbek yok kas var ama boy kısa olunca daha fazla yapılı olmak istiyorsun :)
Kas hacmi olarak al clean bulk yap gerisini bosver zaten boyun biraz kısa tam bulk yapsan garfiyıld gibi gezersin benim gibi :D

Kas hacmi olarak al clean bulk yap gerisini bosver zaten boyun biraz kısa tam bulk yapsan garfiyıld gibi gezersin benim gibi :D

Hocam zaten ölçüm yaptırdım geçen.. 2,5 kilo kas almışım yani yağlanma derdim yok :) 500 gramda yağ vermişim kütlem de artıyor yani
Boy uzatlam formülü bulunsa keşke kısa kaldık . Uzun boylularda vücut daha iyi duruyor ://

Aynada ki rakibinden başka rakibin yok senin genetigin bu değiştiremsin ama güzelleştire bilirsin :) cocugun konusunu daha fazla kirletmeyelim :)

Back
Yukarı