İnteqral
Yeni Üye
Arkadaşlar bazıları ankete vs takılmış.Zaten bu anket %100 sağlıklı bir anket olamaz.Çünkü yakışıklılık çok çok izafi bir şey(ki ben bu kadar izafi olduğunu sanmıyordum).Erkekler nasıl farklı türlü kadınlardan hoşlanıyorsa.Mesela bazısı iri gögüslü dolgun kalçalı latin tarzı kadınlardan,birileri de zayıf kadınlardan hoşlanır.Bunun gibi hep farklı tiplerden hoşlanıyor kadınlarda.Sarışınları ve sarı saçlıları beğenmeyen çok kadın var.Mesela Kıvanç tatlıtuğ u beğenmeyen dolu insan var.Onun yerine Mehmet günsür daha yakışıklı diyenler tonla.Sırf saçını sarıya boyadı diye yakışıklı değil diyenler tanıyorum ben kadınlardan.Bana göre brad sana göre depp olabilir çok göreceli.Hatta bizzat bir kadının bana verdiği cvb ı sana söyliyeyim.Sorduğum soru karşılığında şu cvb ı aldım.Brad pitt sarışın,josh(sawyer) ı da beğenmiyorum,kıvanç tatlıtuğ da yakışıklı değil bana göre,Cem garipoğlu ve mehmet günsür(bu gerçekten yakışıklı) çok yakışıklı diyen kadın gördüm ben.bizzat gördüm.ve bu kadın yaşlı flan da değil 19 yaşında bildiğin günümüz genci.işte bu kadar göreceli.Ama türk kadınları sarışın erkekten hoşlanmıyor.Esmerlerinde yakışıklı olduklarını düşünmesemde beyaz tenliler tercihleri.