sizce en iyi sırt geliştirme egzersizi hangisi?

en iyi sırt geliştirme egzersizi hangisi

• Total voters
    692
bu dediklerinize tamamen katılıyorum. ben ayrıca ayaklarım yüksekte ellerim yumruk şeklinde olucak şekilde şınav çekiyorum her çektigim şınav sonrasında yukarı sıçrıyıp tekrar şınav çekiyorum bu hem oldugundan daha agır bi şınav oluyor hemde omuz kol ve sırtı gerçekten güzel bi şekle sokuyor

Kanatsa barfiks, sırtsa 1 Deadlift, 2 Row

Barfiks bence

tartışmasız barfiks bence.Spora ilk başladığım zamanlar arnoldun bir sözünü görmüştüm."Barfiks çekmeyen vücut gelişemez" diyordu.O zaman bu zamandır farlı şekillerde de olsa barfiks her zaman programımın ilk sırasındadır.

Barfiks in faydası tartışılmaz,tabi zahmeti de :)
Niyeki?Bence en zahmetli hareketler daha çok geliştirir.Hiç bu hareketlerden kaçınılmamalı bence.Mutlaka programımızda bulunması gereken hareketlerden

Kessinlike chins, pulups, ve rows, deadlift.
.
Ve agir kaldirmak. kessinlikle en cok 6-10 reps daha fazla yapa bilirsen bile dur ve bidahakisinde daha fazla kilo kaldir ve her sirtbolgenin sadece son seti failure

Barfiks + Barbell Bent Over Rowing en iyi sırt hareketleri bence, tabiki Deadlift'i de unutmamak lazım...

Barfiks'in en iyisi olduğunu dşünüyorumm.. Ama şunuda demek isterimki bi kaç gündür bahçede ot biçiyorum motorla sırtım süper oldu :D 35 kg motor harika yapıyor gerçekten (Y)

Back
Yukarı