Sizce Doğalmı? steroid mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben Takipcisi Olarak Şöyle Düşünüyorum Fotoğraflara Bakınca Steroid Gibi Duruyor Çünkü Oynama Fazla Fakat Videodaki Vücuduna Göre Konuşmak Gerekirse Bence Steroid Yok Gibi Bunu Düşünme Sebebim;
Türkiyedeki Gibi Bir Antrenman Anlayışı Yok, Yani Saçma Sapan Split Programlar Veya Squat Deadlift Yapmama Gibi, Çünkü Yurt Dışında 5x5 Gibi Programlarla Başlanıp Upper/Lower Push/Pull/Legs Tarzı Programlar Uyguluyorlar Ki David Laid'de Böyle Programlar Uyguluyor. Ek Olarak Maddi Durum Bakımında Çok Rahat Biri İstediği Supplement'i, Yiyeceği Sıkıntısız Şekilde Alabilecek Biri.. ee Bu Durumda Kaliteli Beslenme Kaliteli Antrenman Programları Ve Program Sayesinde Arttırdığı Kilolar Düşünülürse Ben Doğaldır Diye Düşünüyorum.
Tabi Kimseyi Bilemeyiz.

Ben Takipcisi Olarak Şöyle Düşünüyorum Fotoğraflara Bakınca Steroid Gibi Duruyor Çünkü Oynama Fazla Fakat Videodaki Vücuduna Göre Konuşmak Gerekirse Bence Steroid Yok Gibi Bunu Düşünme Sebebim;
Türkiyedeki Gibi Bir Antrenman Anlayışı Yok, Yani Saçma Sapan Split Programlar Veya Squat Deadlift Yapmama Gibi, Çünkü Yurt Dışında 5x5 Gibi Programlarla Başlanıp Upper/Lower Push/Pull/Legs Tarzı Programlar Uyguluyorlar Ki David Laid'de Böyle Programlar Uyguluyor. Ek Olarak Maddi Durum Bakımında Çok Rahat Biri İstediği Supplement'i, Yiyeceği Sıkıntısız Şekilde Alabilecek Biri.. ee Bu Durumda Kaliteli Beslenme Kaliteli Antrenman Programları Ve Program Sayesinde Arttırdığı Kilolar Düşünülürse Ben Doğaldır Diye Düşünüyorum.
Tabi Kimseyi Bilemeyiz.
bencedde maddi durumu falan iyi bütçe sıkıntısı yok gibi gittigi gymlerde saglam

eyer hacimsiz ve parçalı ise doğaldır çünkü bizim spordada var bi arkadas 3 yıldır yapıyor parça parça ama hacimsiz benim dikatimi çeken şey çocuk videonun bir yerinde evrim geçirmiş bence kullnmış steroidi hatta hangi ilaçları kullandığı bile belli ha bide doğal olarak bu vücudun alasını yaparsınız ama aynı durmaz 80 kg % 5yağ oranında doğal sporcu parçalı sönmüş bir balon gibi dururken aynı kilo ve yağ oranındaki ilaçlılar daha hacimli dururlar artık siz karar verin çocuk dogal mı degilmi diye

eyer hacimsiz ve parçalı ise doğaldır çünkü bizim spordada var bi arkadas 3 yıldır yapıyor parça parça ama hacimsiz benim dikatimi çeken şey çocuk videonun bir yerinde evrim geçirmiş bence kullnmış steroidi hatta hangi ilaçları kullandığı bile belli ha bide doğal olarak bu vücudun alasını yaparsınız ama aynı durmaz 80 kg % 5yağ oranında doğal sporcu parçalı sönmüş bir balon gibi dururken aynı kilo ve yağ oranındaki ilaçlılar daha hacimli dururlar artık siz karar verin çocuk dogal mı degilmi diye
instagram
Jeff seidde doğala benzemıyor
zaten değil bak jeff gibi tipler steroidi vurup dergi kapağına çıkınca ve fitness modellik kariyeri baslayınca formlarını korurlar eyer formunun ustune çıkacaksa ilacın dozajını arttırması gerekir ama arttırmaz cünkü o formu ona para kazandırıyor ama biz doğallar farklıyız sürekli ama adım adım gelişirken ilaçlılar zıplaya zıplaya gelişip bir anda duruyorlar

doğal değil amerikada steroid kullanımı gençler arasında çok fazla yaygındır
şimdi bir salona giriyorsun diyelim salonda çalışan 50 kişi var (oradaki salonlar burdaki gibi bakkal dükkanına açılmadığı için büyük oluyor)
bu 50 kişinin en azından 15 tanesi ilaçlı olduğunu gözünün önünde görüyorsun aynaya karşı beraber verdikleri pozları görüyorsun ve tabiki ister istemez bende niye yok diyorsun
daha sonra doğal olan kişiler onlar gibi olamayacağını anlıyor bir süre sonra hırs yapıp onlarda başlıyor

zaten doğal olmadığı kendi yüklediği videoda bile belli açıklayayım;
videonun 2.07 saniyesinde olan kısımdaki resimler doğal halidir
ondan sonra bir anda vücutta bir büyüme başlamış,bu kadar resim çekilmeyi seven arkadaşımız bir anda resim çekilmeyi kesmiş ve tekrar çekilmeye başladığında vücut ciddi bir kütle yapmış,darwincilerin kendi iddialarını kanıtlayacak olan ara geçiş formlarını hiç bir zaman bulamaması gibi,bu arkadaşında ara geçiş formu yok
çünkü o sürede steroid kullanmış
bu vücut doğal olarak yapılabilirmi ? evet doğal olarak yapılabilir ancak videodaki kişi doğal yollardan bunu yapmamış
compound hareketler yapması doğal olduğunu kanıtlamaz ilaçlı kişilerde bu hareketleri yapıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı