Sizce Doğalmı? steroid mi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet arkadaşlar Cidden bu cocugun bu videosunu ızleyerek spora başladım acayip gaza geldim ve 3 aydır fitnesse gidiyyorum aklıma soyle birşey takıldı cidden cok hızlı bir şekilde gelişmiş sizce doğalmı bana gore doğal cunku antreman videolarını falan ızlıyorum gayet iyi calısıyor beslenme seklıde normal ama steroid diyenlerde var sizce ?

Doğal bana kalırsa.

3 senede büyük bir gelişim katetmiş.
Steroid kullanmadıysa bile çok iyi beslenmiş ve supplement kullanmıştır.

o yaşlarda bu kadar gelişip güçlenme bence de doğal değildir. gayet başarılı yinede. yaşı 19 dan 22 filan olsaydı belki bir nebze doğal denilebilirdi de 14 yaşından 17 ye gelene kadar öyle bir vücudu elde etmek :/

Burdada 18 Aylık gelişimi var cidden cok hızlı gelişmiş ama bu yaştada steorid kullanması pek sanmıyorum bencede doğal gibi

Doktor kontrolunde kullanabilir steroid i sakincasi yok , bence dogal degil.

Kimin kontrolünde kullanırsan kullan steroid in sakıncası var , yok diyemezsin. Zaten sakıncası olmayacak birşey olsa doktor kontrolünde kullanılmaz. Vücuduna doğal yollardan alamadığın bütün herşeyin sakıncası vardır.Zarar dereceleri , etkisi , tepkisi , yarattığı sonuç bünyeden bünyeye değişebilir ama sakıncası yoktur denemez.

doğal bencede 14 yaşlarında başlamış Fitness'a ve ucuza kaçmamış öğünlerinde ve ek besinlerinde.

David laid kendisinin doğal olduğunu düşünüyorum son zamanların parlayan fitness modeli,vücudu gerçekten estetik.fotoğraflarında oynama çok yapılıyor olduğundan daha büyük duruyor videolarında ise daha küçük

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beslenmesi çok da iyi değil aslında.iştahı olmadıgı için hep yüksek kalorili hazır yemekler yiyor.(hiçbifark olmadıgı için) genetik freak kendisi.16yaşınd 200+ deadlift çekiyordu)

O ayarda doğal ve ilaçlı fizikler var. Fotoğraflardan kesin yargı zor, ışık, efekt var çoğu fotoğrafında. Bazı fotoğraflarında daha iri ve parçalı dururken bazı fotoğraflarında normal boyutlarda duruyor. Boy, kilo ve yağ oranını bilseydik belki fikir yürütebilirdik. Burada anket olsa ilaçlı olduğu yönünde oy kullanabilirdim. Video için değil instagram için konuşuyorum.

Videodaki çocuğu ben de bi ara takip etmiştim o fotoğraflarda gerçekten çok fazla oynama var, arkadaşın doğal olduğunu düşünüyorum ki o doğal olmasa bile o vücuda 3 senede güzel beslenme antrenmanla doğal olarak ulaşılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı