Sizce bu tavırlar normal mi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan x
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

x

Üye
Vucudumun basarılı oldugunu ben ve cevremdekılerle hem fıkırız profildede gorursunuz neyse.... Body ye baslamadan once bı kız bana 2 kere 3 kere baktımı dırek ısaretı cakardım... Body ye basladıgımdan beri bi taraflarımmı kalktı yoqsa body yapanlardakı toplasma olayı dırek escınsellık deilde pasiflesme manasında bu mu sizce?.... 2 3 kere baksa asılsa bile canım ıstedıgı halde karsılık vermıorm neden acaba benım gıbı olanlar varmı acaba... Nerde asılıolar la kolpacinoo dersenız Pazarcıyım butun gun bayanlarla ic iceim biri gidio biri gelio... Benım gıbı dawrananlar varmı dusuncelerınızı alabılırmıyım.....teskkrler

Pasifleşme felan değilde,göz göze geldiğiniz ya da sizinle işiniz gereği konuşmak zorunda kalan bir bayana; ''bir işaret çakma'' zorunluluğunuzun olmadığını belki bu spor sayesinde anlamaya başlıyorsunuzdur!

Fazla da takmayın onlar gider gelir öyle.

• Like
Reactions: x
Body basladıgımdan beri orendıgım en buyuk sey o anlattıgın oldu erkeklerın sapık oldugunu fark ettım... Nedenınıde fark ettım ilgi çekmeyen erkekler body ıcın demiorm herhangı bı yonuyle ılgı cekmıorsa bu sefer o erkekte asırı ılgı douyo bayanlara karsı. Mesala ben suan hıc ılgımı cekmıo kadınlar tek tük anca

Body basladıgımdan beri orendıgım en buyuk sey o anlattıgın oldu erkeklerın sapık oldugunu fark ettım... Nedenınıde fark ettım ilgi çekmeyen erkekler body ıcın demiorm herhangı bı yonuyle ılgı cekmıorsa bu sefer o erkekte asırı ılgı douyo bayanlara karsı. Mesala ben suan hıc ılgımı cekmıo kadınlar tek tük anca

Antremanların uzun süreli olması sanırım testesteron seviyesini düşürüyor. Forumda bi çeviride okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam düzeltin.

Son düzenleme:
aynen dostum spor sana agar gelmis yol yakinken birakta erkekliginden olma

orayı ıyı oku gelen gecene sarkıommu dıorm yoqsa bı kız 2 3 defa baksa onlara artık ılgı duymuorm mu diorm iyi oku plasssssssss

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı