Sizce bu programla ne kadar sürede sonuç alırım?

Arkadaşlar bunu 1-1,5 haftadır yapıyorum, yani yeniyim aslında. Fazla uzatmayacağım. 17 yaşındayım, boyum 178 cm, Vücut yapım ince, 60 kiloyum. Ve tabi ki hacim kazanmak gerektiğini biliyorum. Doğru bir beslenme programı ile her gün bu antreman programını uygulamaya başladım (programı fitness hocası yaptı-profesyonel) Sizce ne kadar sürede bu zayıflıktan ve ince vücuttan kurtulup istediğim kas seviyesine ulaşabilirim?

Program:

Flat dumbbell Press - 4x10
Flat dumbbell Flies - 4x10
dumbbell Pullovers - 3x10
dumbbell Row - 4x10
Prone dumbbell row - 3x10
dumbbell press (oturarak) - 4x10
dumbbell lateral raises - 4x10
dumbbell shrugs - 3x15
dumbbell alternate curl - 4x10
dumbbell hammer curl - 4x10
1 dumbbell extansion - 4x10
dumbbell kickbacks - 4x10

Karın için de:
Crunch - 4x20
Plank - 3x30 saniye
Leg raises - 4x15

(Yeni başladım evet ama bu programı kaldırabiliyorum:D)

Evet, 2'ye bölüyorum programı.[DOUBLEPOST=1416492763][/DOUBLEPOST]Ben her gün yapılmasının garip olduğunu düşündüm, ancak fitness eğitmeni her gün yapılması gerektiğini söyledi

Afedersin, demek istediğim her gün yapıyorum ama programın yarısını okuldan dönünce, kalan kısmını da akşam üzeri uyguluyorum.

Bu sekilde surec sizin icin sıkıntılı ilerler, bu programi yapabiliyor olmaniz onemli degil buradaki soru su; yapmalimisiniz... Forumda full body calisma tiplerini arastirin bu programdan kurtulun

Lg Smart World

Yeniysen bolgesel çalışmanı tavsiye ederim bu programda bir günde tüm kasları çalıştırıyorsun, ayrıca hocan da pek profesyonel gibi durmuyor. Günlük iki bölge çalış daha iyi hacim alırsın. Bir de ikiye bölme, tek sefer yap ortalama bir saat sürsün program. Mesela göğüs biceps çalış, omuz triceps çalış, bacak sırt çalış, genelde öyle yapar bölgesel çalışanlar, ben de öyle yapıyorum. Bir de sık sık aynaya bak gelişim görmüyorsan bişeyleri yanlış veya eksik yapıyorsundur. Bol şans.

İlk 3 hafta FleXor Hocanın full body çalışma programını uygulaman yeterli olur. 2.haftadaysan her hareketi 3 set yaparsın,3. hafta 4 set yaparsın. Sonra hocana bölgesel çalışmaya geçmek istediğini söylersin.

Çok yanlış bir program bu programı yazanın hocalığından şüpe ederim açıkcası çünkü ilk 5 gün hamlık atmak için sadece tüm bölgeler çalıştırılır bu programla olan yani belirli bir kütle kasın varda onuda kaybedersin internette hacim programları var araştırmanı dilerim.;)

Back
Yukarı