Kemal Umnut
Üye
Merhaba.Benim genel problemim bel bolgemde ciddi yaglanma olması. Boyum 1.79 kilom 80 ama belim 98 cm. Son 2 aydır haftada 4 gun ve gunde tek bolge olarak 7-8 hareket 4 er set 12-10-8-6 tekrar seklinde agırlıkları arttırarak calisiyorum.Idmanı sadece sabahları yapabiliyorum.Guclenme ve belli oranda hacim kazanmayı basardım fakat yaglanmayida arttırdım ve artık yaglardan kurtulmam gerekiyor.İsim geregi hep disardayim kendimce saglikli beslenmeye gayret ediyorum idman oncesi yulaf ezmesi sutle beraber ve yaninda kahve,idman sonrası 3 haslanmıs tam yumurta ve kahvaltı.Gun icinde mumkun mertebe protein ve karbonhidrat acısından zengin oglen ve aksam yemegi.
YENİ PROGRAMIM(SİZCE DOGRU MU?):
PAZARTESİ CARSAMBA CUMA gunleri cift bolge agirlik idmani, Salı,Persembe,Cumartesi 40 dk cardio.
Bu program ise yarar mi? Eger yarayacaksa agirlik idmanı olan gunlerde nasil beslenmeliyim? Cardio gunleri idman oncesi l carnitine alip idman sonrasi kahvaltı yapmayı planliyorum sizce nasil fikir?
YENİ PROGRAMIM(SİZCE DOGRU MU?):
PAZARTESİ CARSAMBA CUMA gunleri cift bolge agirlik idmani, Salı,Persembe,Cumartesi 40 dk cardio.
Bu program ise yarar mi? Eger yarayacaksa agirlik idmanı olan gunlerde nasil beslenmeliyim? Cardio gunleri idman oncesi l carnitine alip idman sonrasi kahvaltı yapmayı planliyorum sizce nasil fikir?