Sizce bu olay kilo alımına neden olur mu ?

Merhaba arkadaşlar spora yine kilo alma sebebimden dolayı başladım
günde 15 dk koşu bandında 150 kalori yakıyorum yaşım 18 boy 1.75
kilo 86 Arkadaşlar kilo verirken kaslarımın kaybolmasını istemiyorum fakat karbonhidrat alımını biraz azalttım tuz,şeker,yağ alımınıda azalttım.Kaslarımı kaybetmek istemiyorum bunun için biraz protein alımını arttırdım şimdi şöyle bir sorum olacak karbonhidrat oranını düşürdüğüm için bu sporda biraz enerjisiz ve kan şekerimin düşmesine sebep oluyor fakat ben bu kan şekeri ve enerji düşüklüğünü 2 tane çilekli sakız çiğneyerek ile idare ediyorum.Ve bu bana biraz daha enerji ve daha yüksek ağırlık kaldırmamda etkili oluyor.Peki sizce 2 tane çilekli sakız ile 1.5Litre su kilo almama neden olur mu ?

sergen sana yardımı olur mu bilemiyorum ama ben ne yaptığımı söyleyeyim sana.öncelikle sabah 9 da gidiyorum spor salonuna 8.20de uyanırım ardından kahvaltılık gevrek yiyorum süt ile içinde yeteri kadar şeker karbonhidrat yağ protein var.ağır bir program yapıyorum ve bu kahvaltılık gevrek bana yeterli enerjiyi veriyor .bir dene istersen.
iyi çalışmalar.

çilekli sakız kilo aldırır mı :D şeker miktarı devasa boyutta deilse aldırmaz ama 150 kalori yakarakta kilo veremezsin :)
Burdan yola çıkarsak su kilo aldırır

hmm peki anlıyorum antremanda su içmemelimiyim o zaman ?

ilahi ya güldürdün oruç oruç :) sen sakızla sadece psikolojik olarak kendını güclü hissediyorsun bence su kilo aldırır mı? Ayrıca antremanlarda suyun önemi ile ilgili birsürü başlık var öyle şey olmaz

hmm peki anlıyorum antremanda su içmemelimiyim o zaman ?

bu yorumu okuduktan sonraki yüz ifadem
tumblr_ls3b169U2i1qggbj7.gif

tumblr_m6yce2rDRa1raei82o1_500.gif

Çilekli sakız daha yüksek ağırlıkmı kaldırmana neden oluyor :D

Şu sıra forumda dalga geçmek için takılan çok kişi var..

Back
Yukarı