Sizce beslenme programım uygun mu?

Yaklaşık 2 aydır fitness ile uğraşıyorum, öncelerde de gitmiştim fakat hep heves olarak kaldı hırsım yoktu ancak bu sefer gerçekten hırsım var, sadece plaj vücudu olarak adlandırılan vucut benim hedefim.. Beslenmeme dikkat ediyorum fakat yardım alarak ileri gitmek daha iyi sonuç verir.
Ölçülerim;
Kilo: 69.440
Boy: 1.77
Vucud tipim : Ektomorf

Sabah Kahvaltısı; (10.30)
3 Yumura ( Sadece Beyazı)
1 Yemek kaşığı bal
5 Dilim tahıllı ekmek
2 Bardak yarım yağlı süt
30-40 gram peynir

Öğlen ( 14.20)
1 Avuc fındık ve badem
Burçak buğdaylı bisküvi

Akşam ( 19.30)
240 Gram tavuk göğsü
Pilav

Antrenman ( 21.05)
---------------------

Bitiş: ( 22.40)
---------------

Antrenman sonrası beslenme ( 23.00)
130 gram tavuk göğsü
Pilav

Uyku öncesi: ( 12.30)
2 Bardak süt
--------------------------------------------------

Okulum olduğundan ara öğünlere fazla yüklenemiyorum, antrenman da hareketleri düzgün ve yavaş şekilde yapıyorum. Kondisyonuma uygun şekilde ağırlık kaldırıyorum. Su tüketimini yapıyorum. Ek takviye olarak protein tozuna da başlayacağım 3.ay'dan itibaren. Çünkü yeterli protein almadığımı düşünüyorum..
Programım konusunda sorun yok, bölgesel çalışıyorum..
Sizce neler eksik yardımcı olur musunuz? Beslenmeye ekleyeceğim herhangi bir destek var mı? Varsa neler?
Şimdiden iyi forumlar..[DOUBLEPOST=1390146245][/DOUBLEPOST]
Yaklaşık 2 aydır fitness ile uğraşıyorum, öncelerde de gitmiştim fakat hep heves olarak kaldı hırsım yoktu ancak bu sefer gerçekten hırsım var, sadece plaj vücudu olarak adlandırılan vucut benim hedefim.. Beslenmeme dikkat ediyorum fakat yardım alarak ileri gitmek daha iyi sonuç verir.
Ölçülerim;

1 Yemek kaşığı bal
5 Dilim tahıllı ekmek
2 Bardak yarım yağlı süt
30-40 gram peynir

Öğlen ( 14.20)
1 Avuc fındık ve badem
Burçak buğdaylı bisküvi

Akşam ( 19.30)
240 Gram tavuk göğsü
Pilav

Antrenman ( 21.05)
---------------------

---------------

130 gram tavuk göğsü
Pilav
Bir avuç kuru üzüm ve badem

2 Bardak süt

Okulum olduğundan ara öğünlere fazla yüklenemiyorum, antrenman da hareketleri düzgün ve yavaş şekilde yapıyorum. Kondisyonuma uygun şekilde ağırlık kaldırıyorum. Su tüketimini yapıyorum. Ek takviye olarak protein tozuna da başlayacağım 3.ay'dan itibaren. Çünkü yeterli protein almadığımı düşünüyorum..
Sizce neler eksik yardımcı olur musunuz? Beslenmeye ekleyeceğim herhangi bir destek var mı? Varsa neler?
Şimdiden iyi forumlar..
[DOUBLEPOST=1390146421][/DOUBLEPOST]
Ölçülerim;

1 Yemek kaşığı bal
5 Dilim tahıllı ekmek
2 Bardak yarım yağlı süt
30-40 gram peynir

Öğlen ( 14.20)
1 Avuc fındık ve badem
Burçak buğdaylı bisküvi

Akşam ( 19.30)
240 Gram tavuk göğsü
Pilav

Antrenman ( 21.05)
---------------------

---------------

130 gram tavuk göğsü
Pilav

2 Bardak süt

Şimdiden iyi forumlar..[DOUBLEPOST=1390146245][/DOUBLEPOST]

Son düzenleme:
yahu sabah 10:30 dan akşam 19:30'a kadar resmen hiçbir şey yememişsin 9 saat var arada, böyle beslenme mi olur?
okulun varsa haşla tavuğunu bulgurunu, kaba koy götür orda yersin bu şekilde gelişme gösteremezsin

Back
Yukarı