sizce ağırlık çalışmaya başlamalı mıyım ?

arkadaşlar öncelikle boyle guzel bi ortam için herkese teşekkur ediyorum ve sorularima başlıyorum

2 ay once 106 kilo olarak basladigim spor salonunda kardio agirlikli calisarak bugun 94 kiloya kadar dusmus bulunmaktayim spor salonundaki hocam agırlık calismaya baslamami soyledi cunku daha onceden de bodybuilding ile ugrastigim altyapim var vucudun kendini tamamen toplamasi icin agirliga baslamalisin dedi , ben ise hala kilolu oldugumu dusunuyorum boy 187 cm kilo 94. sizce kardio bırakıp kas agirlikli calismali miyim ?

simdiden hepinize tesekkurler yarin olculerimi de yazacagim yarin hoca olcum yapacak

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:21 ----------

umarım cevap veren birisi çıkar

Konu başlıklarından genelde yaşları tahmin edebiliyorum.
Ama yanılttın beni.
14 -16 arası bir tahminim vardı.
Kilit gelmeden belirtim istedim.

Sana bu forumda kimse ağırlık çalışma demez...

Durduğun kabahat..

kardıoyu bırakma hala vermen gerekn kılo var yavaş yavaş ağırlık ahreketlri programa eklebılırsın ıkısı bır aradada gıder bende oyle yaptım yani hacım alamazsın kılo verırken ama vucudu şekle sokabılırsın daha hızlı kılo vermenede yardımcı olur ıdeal kılona gelıncede kardıoyu bırakıp veya haftada 1 kere yapıp bodye yüklenirsin ama kardıoyu bırakıncada yeme duzenını bozma kılo almamak ıcın proteın agırlıklı beslen saglıksız aburcuburdan yaglı hamurlu şekerlı besınlrden uzak dur

sporda 20 dk yürüyüş 20 dk bisiklet yap ondan sonra hafif şekilde ağırlıklara gir derim..benim programım bu şekildeydi spora giderken 1 ayda 10 kg vermiştim alet çalışmak kilo vermeye yardımcı oluyor..

Back
Yukarı