Sizce çalışma şeklim doğrumu

Öncelikle herkese merhabalar.Sizlere bir şey danışmak istiyorum.Yaklaşık 1 yıldır aralıklarla spor salonuna gidiyorum.son 4 aydır devamlı olarak gitmeye başladım.1.80 boy 65 kilo 20 yaşındayım.

Şu anki programımda 1 gün gidip 1 gün dinleniyorum.1. gün göğüs ve arka kol 2.gün göğüs ve ön kol 3.gün kanat-omuz-bacak yapıp bitiriyorum.sizce şu an ki programım iyimi bazı kişiler 2 gün gidip 1 gün dinlenmemin daha verimli olacağını söylediler sizce nasıl daha iyidir.

Biotech markasının hyper-mass 5000 isimli gainer ürününü satın aldım.Sabah 50 gram ve fitnesden sonra 50 gram olmak üzere günde 2 kez kullanıyorum.amacım kilo alıp hacim kazanmak.Bunun kullanımında önereceğiniz tavsiyeler varmı günde 2 kez toplam 100 gram yeterlimidir.Vereceğiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.m.

vücudunu ön ve arka olmak üzere ayır örneğin ilk gün göğüs ön kol ikinci gün sırt arka kol 3 günde omuz bacak olabilir

şimdi hacim kazanımının max olduğu program 5 gün gidip hergün tek bölge çalıştığımız programdır.Setleri piramit şeklinde yaparız.Salon hocanla görüşüp bu şekilde bir program çıkartabilirsin kendine.

Program yanlış bana göre.

1. gün göğüs+arka kol+ön kol
2. gün kanat+omuz
3. gün bacak+karın

Çok daha faydası olacaktır.

Sabah aç karnına 1.5 ölçek koyup iç ve idman sonrası 2 tam ölçek koyup iç.

Program yanlış bana göre.

1. gün göğüs+arka kol+ön kol
2. gün kanat+omuz
3. gün bacak+karın

Çok daha faydası olacaktır.

Sabah aç karnına 1.5 ölçek koyup iç ve idman sonrası 2 tam ölçek koyup iç.

1 gün içerisinde hem göğüs hem arka kol hemde ön kol çalışmak ne derece sağlıklı olabilir ki? Bence senin dediğin daha yanlış

antrenmanında neden 1 hafta içinde 2 kez göğüs giriyorsun hadi girdin niye 2 antrenman ard arda giriyorsun. bende biotech kullanıyorum dediği gibi 3 ölçek spordan önce içiyorum. Spordan sonra gelince bol karbonhidratlı yemek yediğimden. 2. porsiyonu gece yatmadan önceye bırakıyorum. Sütün zor sindirildiğini duydum bu midemi bi süre meşgul eder gece boyu uyanana kadar en azından.

bugun gittiğimde sadece kanat ve ön kol yaptım ama moralim çok bozuldu bugun resmen kollarım titredi hiçbir ön kol hareketini adam akıllı yapamadım düşük ağırlıklarda yapmak zorunda kaldım.bundan sonra
göğüs-arka kol
kanat-ön kol
omuz-bacak yapacağım.tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Büyük abilerimiz der ki bacağın yanında hiçbir kas çalıştılırmaz. Sadece bacak idmanı yaparsın. Ve bir başka usta sporcularda her idmanda bacak çalıştıklarını söylerlerdi. Büyüme hormonunu en çok bacak sağladığı için.

peki sizce 2 gün gidip 1 gün dinlenmek mi daha yararlıdır yoksa gün aşırı gitmekmi yani 1 gün gidip 1 gün dinlenmek mi.Hangisini önerirsiniz ?

Back
Yukarı