Siz Kazandınız

kalkan333

Yeni Üye
Konuyu fazla uzatmak istemiyorum kısaca siz kazandınız thums: ( konularım da sabuk subuk dalga geçenler ) bu kadar ı fazla oldu böyle yapcanızı bilseydim hiç başlamazdım. Abuk subuk yorumlar yazdınız bişey demedim güldüm. Ama bu kadarınıda görmedim nediyim artık umarım mutlusunuzdur.

adi allaha emanet olun

Bak kalkan333, 14-15 yaşında bir gençsin bu foruma çok hızlı bir şekilde giriş yaptın 18 günlük bir üyesin ve 174 adet mesajın var, bu kadar çok mesaj atabilmen için(bence) ya çok şey bilip çok şey paylaşman lazım, yada hiç birşey bilmeyip çok soru sorman lazım. Ama sen hiç birini yapmadın, sürekli olarak türkçeyi düzgün kullanman konusunda uyarıldığın halde, her konunun altına bir ilkokul 1 öğrencisi türkçesiyle saçma sapan yorumlar yaptın. Burda kimsenin amacı yeni üye olan birini küçümsemek veya onunla dalga geçmek değil, bu olanlara yaptıklarınla sen sebebiyet verdin, belki isteyerek belki istemeyerek. Yapılan yorumların yapıcı ol(a)mamasının sebebi sensin, kimse senin kaslarını kıskandığı için olumsuz eleştiri yapmıyor. Burda gerçekten çok bilgili ve bu konuda eğitimli insanlar da var. Sen onlardan faydalanmak yerine, yırtık dondan fırlar misali her konuya atlarsan, saçma sapan konular açarsan ve hatta sabırsız davranıp konuları iki defa açarsan bunların olması kaçınılmazdır. Sen kendini düzeltmediğin sürece bunlar olmaya devam edecektir.

500 kg.lik vücudunla video çekiyosun bacağını 2 cm yukarı kaldırıp bakın ben neler yaptım diyosun
araba kaldırdım,öküz devirdim..kola kemiklerimi güçlendiriyo

bune be :D

500 kg.lik vücudunla video çekiyosun bacağını 2 cm yukarı kaldırıp bakın ben neler yaptım diyosun
araba kaldırdım,öküz devirdim..kola kemiklerimi güçlendiriyo

bune be :D

sizin bahsettiğiniz kişi forumun en güçlü adamı.kalkan333 ise en iyi vicutlu adamı ;)

Aman allahım ya şimdi kalkan333 ün şahane kaslı vicudundan muhteşem yerinde tespitlerinden mahrum mu kalcaz, daha kas duasını ögrencektim kalkan333 ten ya artık bu forumda durulmaz ya...

Daha yaşın küçük çoğumuzda senin büyüğünüz gururunu incitecek bi dalga geçme durumu olmadı Oturup bi düşünmelisin beni neden ti ye alıyorlar diye başkalarına değilde sadece sana yapılıyorsa bu demek ki sende de bi sorun var. Kimse sana gitme diye yalvarmaz. Rest çekip gideceğine forumdan yararlan bilgi edin ondan sonra hava atcaksan at hiçbişey bilmeden öyle yorumlar yapıyorsun ki forumda bazen diyorum bu mu bizle kafa buluyor. Karar senin istersen kal istemezsen git ;)

Ben konumda body i bırakıcam forum u bırakıcam diye birşey yazdığımı atırlamıyorum ?

Kısaca mr olympia olmadan durmak yok.

"Ben konumda body i bırakıcam forum u bırakıcam diye birşey yazdığımı atırlamıyorum ?

Kısaca mr olympia olmadan durmak yok."

Be insan evladı doğmamış veya ölmüşse nasıl dünyada oluyo bu kusursuz insanlar :D :D

adam kendi düşünce akımını, felsefesini başlatmış beyler...

50 kilo falandın sanırım.çok değil alacağın 70 kilo kas kütlesi daha var.sana bu yolda başarılar diliyorum...

yaşın sanırım 15-16 falan sana kızmıyorum yada dalga geçmiyorum çünkü o yaşlarda bende vg hakkında bir bilgiye sahip değildim Arnold Schwarzenegger gibi olacağımı mr olimpia yarışmasına katılacağımı sanıyordum maalesef bunun zor olduğunu forumu okuya okuya anladım aslında herkes bilgisiz başlar vg sporuna buna Arnoldda dahil yalnış yaparak doğruyu bulur insan yeterki araştırmacı ol her geçen gün bilgilen yalnız azimli kararlı olman güzel bir şey

Back
Yukarı