Sixpack nasil cikarabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben foruma yeni uye oldum herkese merhaba...
Ben bu sporu cocuklugumdan beri yapiyorum ama son iki senedir belirli araliklarla duzenli yapiyorum.Bende alt karin olustu yan adeleler falanda iki tanede baklavam var.Bu son ay tum kAslarimi belirginlestirmek icin cok ugrasiyorum.vucudumun her yeri agriyor calisiyor ama karin bolgesine super set caki twist yapmama ragmen bir turlu agrimiyor(super set 4 x 2o mekik hemen treynerda bacak cekme 12 tane)
Bir de bu bir ay icinde halletmem icin puf noktasi seyler onerirseniz super olur(beslenme programim iyi ve elden geldigince erken yatiyorum)

Bacak calısmalı ve diyet yapmalısın , bacak calısmadan güclü karın kaslarına sahip olman oldukca zor cünkü senin de yazmıs oldugun gibi klasik karin hareketleri karın kaslarına etki etmeyecek konuma gelmiş bu nedenle leg press -squat -deadlift gibi hareketlere kendini asla sakatlamayacak şekilde yönelebilirsin bu hareketler mekik çakı vs gibi karin hareketlerinden cok cok daha etkilidirler

yapiyorum onlari daha fazla yapmaya calisirim(tek squat yapmiyorum)bana daha kasicak karin hareketleri lazim:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:50 ----------

yrdmci olacak yok mu

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri : Sixpack

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı