Six Pack Sorunum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar alt karını çalıştırmak için gerekli hareketleri yapıyorum tamamdır ama üst karın da sorun var 100 tane mekik çeksem de üst karın da bir ağrı oluşmuyor hareketi yaparken
Hızına nefes alıp vermeye de dikkat ediyorum.

Sizin üst karın çalışırken ideal hareketiniz nedir bana ne önerirsiniz ?

Sorun da o ya işte 100'e kadar felan çekince yanma olmayınca insanın morali bozuluyor ve bırakıyor hareketi doğal olarak 200 çeksem de yanma olacağını düşünmüyorum .

Not: 2.5 aydır felan karın kası yapmaya çalışıyorum daha tam da çıkmadılar . çıkmamalarına rağmen ağrı yok buna moralim bozuluyor

Hareketi yavaş yavaş yapmayı dene, 20 30 tekrarda tepe noktasında 5 saniye hareketsiz bekle ve o sırada karın kaslarını sık. bu şekilde daha iyi sonuç alabilirsin.

Spor salonuna gidiyorsan, cable crunch yapabilirsin.

Yada evde ağırlığın varsa, göğsüne alıp yarım mekik(crunch) yapabilirsin.

artık alışmışdır yanmıyordur agırlıkla cekmeyi dene yada farklı terimler haraketler kullanarak forumda arastırırsan bulursun kolay gelsin

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Forumdaki "En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları" isimli baslıgı okumak icin tıklayınız

Arama Kelimeleri :

https://www.google.pl/search?q=üst+...ome.0.57j62l3.3136j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı