Six pack için program?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Raito
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Raito

Üye
1.5 yıl olcak hala six packlerim yok. nasıl bodycisin gibi laflar duymaktan sıkıldım :) merak ettiğim en önemli nokta ; six pack çalışması yaptığım dönemde yememe dikkat etmeme lüksüm varmı? ve six packleri yaptık diyelim yememe içmeme dikkat etmezsem giderler mi? ama sürekli çalışıcam her idman sonunda?

şimdiden teşekkürler.

baklavaları göstermek için, birincisi ordaki kasları çalıştırarak hacimlendirmen lazım gözükmeleri belli olmaları için, ikincisi görünebilmeleri içinde yağ oranının düşük olması lazım. Senin yağ oranın düşük, ama hiç mide çalışmıyorsun sanırım o inceliğe göre dümdüz karnın var. Kısa süren bir idman günün varsa o güne ekliyebilirsin 2-3 hareket ekliyebilirsin 4 setten, normal bir bölge çalışıyormuş gibi.

abs workout süper ;)
denemende fayda var level 4ü falanda var youtube de yazınca direk çıkıyo bak istersen

Karın hareketlerini her idmanda idman sonunda 30 dk hiç dinlenmeden 1 haret bittiğinde diğerine, ondan diğierine hareketler bittiğinde başa dönerek bunu 3-4 kere tekrarlarsan baklavaların nasıl bizde varız dediğini göreceksin :)

Kısaca;

Bütün hareketler 1 setmiş gibi yapıp 3-4 set yapmanı öneriyorum.

yaptım diyelim, korumak için yememe içmeme dikkat edebilcek biri dğlm o zaman gidicekler mi?

yaptım diyelim, korumak için yememe içmeme dikkat edebilcek biri dğlm o zaman gidicekler mi?

Resimlerinde zaten baklavaların hacime kavuştuğu belli oluyor. Yağ oranından kaynaklanıyor gözükmemeleri. Yağlılara dikkat etmeni, her idman çıkışı 30 dk dinlenmeden karın çalışmanı ve arada 1 hafta filan karın tatili yapıpı karn kaslarını şaşırtmanı önerebilirim.

eger karın bolgesınden yaglanmassan baklalar gozukmeye devam eder ama o bolgeden kılo alırsanız ustlerı kapanıcaktır.

Yemene içmene dikkat etmezsen çalışsan bile baklavalarını görmen zor. Ama diyorsan ki ince bir yapım var kolay yağ tutmam, orası senin bileceğin iş tabi ancak dediğim gibi beslenmen çok önemli. Sadece karın çalışarak baklavaları ortaya çıkaramazsın yağ oranını düşük tutman lazım.

yağ oranım şu son dönemde arttı biraz. yağlandırdım vücudumu ve çokta etkili oldu. parçalı normal boyutundan hafif yağlı büyük boyutuna geçmiş gibi oldum. yarışma dönemi zaten vericem onları artık baklavalarda o döneme kaldı galiba. yememe içmeme dikkat edemem çünkü biliyorum kendimi.

Back
Yukarı