Selam Sözümüzün üstünde durduk, ve siteyi yeniliyoruz! Site en gec 1 aydan itibaren Sadece Vucutgelistirme ile ilgili olucak, Sitenin simdiki bölümünden Resimler galerisi kalicak. Umarim sitenin yeni icerigini begenirsiniz, Saygilarla Administrator / Despo Birde dizayni görmek istiyorsaniz asagidaki linke basip görebilirsiniz, Bir de anket yapalim - Yeni dizayn nasil olmus ? http://www.turkforum.dk/screen.JPG
Arkadaslar bu aralar is nedeniyle cok yogun oldugumdan siteye pek cok ugrayamadim! sitenin yenilenmesine az kaldi. Webshop´da hazir yanliz gümrük sorunu halledilmesi gerek, egerki bu sorunu halledemezsek bazilariniz belki yardim edebilir ? Giysi veya baska seyi olanda site araciligiyla kendi malini satabilir, ilginiz varsa bana özel mesaj atin. Saygilarla /Despo
Despo Webshop u halledebilirsen Turk BB tarihine geçeceksin ( ucuz supplement sağlayan az sayıda kişiden biri olacaksın)
arkadaslar dizayn bence de güzel olmuş ancak üye adaımla giriş yapınca tekrar eski görünümüne döndü :? Acaba bende mi bir sorun var? :?: