Sisli spor salonu onerisi alabilir miyim ?

eczcyz

Üye
Merhaba arkadaslar,
Trump Towers'in arkasinda oturuyorum. Sisli-Mecidiyekoy taraflarinda spor salonu onerisi alabilir miyim ?
MACFIT acildi Trump'a fakat tiklim tiklim diyorlar. Nereye yazilacagimi sasirdim :(

Metrocity esssporto metro ile baya yakın olur sana. Ayrıca arkadaşım cevahirin arkasında oturuyordu orda güzel bi salon daha vardi ismini alinca yazarım.

12 ay 1700 diye hatırlıyorum.
Açıkcası macfit in ortaköy harici hiç bir şubesini tavsiye etmem. Hepsi tıklım tıklım. İlgi desen 0 . Diyorsan ki ailemden destek almayacam her ay kendim vereceğim. O zaman çare macfit ama kesinlikle akşam 4,5 tan sonra gitme derim.
Eğer metroya yakınsan maslak ocean fitness salonunuda tavsiye edebilirim. Ben gidiyorum çok sakin ve kaliteli bir yer. Fiyatı 9 ay 1000 liraya kayıt olmuştum şuan durum nedir bilmiyorum. Havuzu, hamamı,saunası blabla aklına gelecek herşey de var.

12 ay 1700 diye hatırlıyorum.
Açıkcası macfit in ortaköy harici hiç bir şubesini tavsiye etmem. Hepsi tıklım tıklım. İlgi desen 0 . Diyorsan ki ailemden destek almayacam her ay kendim vereceğim. O zaman çare macfit ama kesinlikle akşam 4,5 tan sonra gitme derim.
Eğer metroya yakınsan maslak ocean fitness salonunuda tavsiye edebilirim. Ben gidiyorum çok sakin ve kaliteli bir yer. Fiyatı 9 ay 1000 liraya kayıt olmuştum şuan durum nedir bilmiyorum. Havuzu, hamamı,saunası blabla aklına gelecek herşey de var.

Anladim.. lakin macfitin bile aylik ucreti 110 tl olmus trumpta. Bu para bir ogrenci olarak beni sarsar cunku ailemden aliyorum hep.
Baska alternatif yok mu acaba

Back
Yukarı