Sirt programi

Cable rowda bende hissetmiyorum,low row machine var onda hissediyorum[DOUBLEPOST=1503174425][/DOUBLEPOST]Benim program biraz agir gibiydi.squat,bench press machine fly,deadlift,barbell row,lat puldown,dumbell shoulder press,lateral raise,barbell curl,pushdown[DOUBLEPOST=1503174560][/DOUBLEPOST]Deadlift 140kg,3tekrar,bench press bar haric 80kg 5-6 tekrar cikariyorum[DOUBLEPOST=1503174671][/DOUBLEPOST]Sahsi gorusum fullbody o kadarda anlatildigi kadar ahim sahim degil guc istiyorsan evet baya guclendirdi ama 6ay split yapsam daha iyi gelisirdi vucut bence

Son düzenleme:
Vücudumun sağ tarafı biraz daha güçsüz olduğundan genelde antremanlarımda dumbell ve cable kullanırım. İki tarafada eşit ağırlığı yükleyince eşitsizlik ortadan kalkıyor böyle problemi olan arkadaşlar şu antremanı yapabilir:
Lat Pulldown 4x8-12
Dumbell Row 3x8-12
Cable Pulldown 3x8-12
Seated Cable Row 3x10
Row Machine - Pump amaçlı
Hyperextensions 3x15

Vücudumun sağ tarafı biraz daha güçsüz olduğundan genelde antremanlarımda dumbell ve cable kullanırım. İki tarafada eşit ağırlığı yükleyince eşitsizlik ortadan kalkıyor böyle problemi olan arkadaşlar şu antremanı yapabilir:
Lat Pulldown 4x8-12
Dumbell Row 3x8-12
Cable Pulldown 3x8-12
Seated Cable Row 3x10
Row Machine - Pump amaçlı
Hyperextensions 3x15
Enseye latpulldown hareketi riskli diye pek yapmiyorum ama yapincada one latpulldowndan daha fazla hissediyorum bilmiyorumda daha once gittigim donemlerdede enseye latpulldown bana daha verimli geldi

Enseye latpulldown hareketi riskli diye pek yapmiyorum ama yapincada one latpulldowndan daha fazla hissediyorum bilmiyorumda daha once gittigim donemlerdede enseye latpulldown bana daha verimli geldi
Verdiğim programda enseye çekiş bir hareket yok. Dediğinize katılıyorum enseye çekiş ve neck press hareketleri omurgaya ters hareketler bana kalırsa.

Verdiğim programda enseye çekiş bir hareket yok. Dediğinize katılıyorum enseye çekiş ve neck press hareketleri omurgaya ters hareketler bana kalırsa.
Omuz gununde the neck press yapiyorum dedigim gibi enseye press hareketleri benim bunyede daha verimli oluyor :) yarin sirt gunum seated cable row yerine low machine row yapicam daha cok etkiyi hissediyorum

Back
Yukarı