Yarindan itibaren duzenli sekilde kardiyo calismasi + karin bolgemi calistirarak + diyetle = SIX PACK elde etmeye calisicam.Yaklasik 8-9 aydan beri duzenli vucut gelistirme yapiyorum.Ama vucut gelistirmeden kesip biraz daha yag yakmaya calismak istiyorum.Haftalik guncel fotograflarla bu sayfayi guncelleyecegim.
Su an icin guzel bi vucudum oldugunu dusunuyorum:
Boy:195
Kilo:90
10 yildan beri basketbol + Tenis,yuzme,squash vb sporlarla ugrasiyorum.
Asil merak ettigim konu benim karin bolgem icin belli bi setim yok.Yani belli hareketlerle yapabildigim kadar yapiyorum.(Oldukca yaniyor).Acaba setemi gecmeliyim belli sayilar belli tekrarlar olarak?
L-Carnitin ve Hardcore Muscletech Proteinim var hangi gunlerde nasil kullanabilecegim hakkinda yardimci olursaniz inanilmaz sevinirim.
Program:
Pzt - Cars - Cum: 15dk Isinma + 1 saat Agirlik +Karin <-- Bu gunlere cardio eklesem nasil ekleyebilirim?
Sali - Pers - Paz : 1 saat cardio ya da 30 dk Hiim?
Su an icin guzel bi vucudum oldugunu dusunuyorum:
Boy:195
Kilo:90
10 yildan beri basketbol + Tenis,yuzme,squash vb sporlarla ugrasiyorum.
Asil merak ettigim konu benim karin bolgem icin belli bi setim yok.Yani belli hareketlerle yapabildigim kadar yapiyorum.(Oldukca yaniyor).Acaba setemi gecmeliyim belli sayilar belli tekrarlar olarak?
L-Carnitin ve Hardcore Muscletech Proteinim var hangi gunlerde nasil kullanabilecegim hakkinda yardimci olursaniz inanilmaz sevinirim.
Program:
Pzt - Cars - Cum: 15dk Isinma + 1 saat Agirlik +Karin <-- Bu gunlere cardio eklesem nasil ekleyebilirim?
Sali - Pers - Paz : 1 saat cardio ya da 30 dk Hiim?