Sira Bende!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yarindan itibaren duzenli sekilde kardiyo calismasi + karin bolgemi calistirarak + diyetle = SIX PACK elde etmeye calisicam.Yaklasik 8-9 aydan beri duzenli vucut gelistirme yapiyorum.Ama vucut gelistirmeden kesip biraz daha yag yakmaya calismak istiyorum.Haftalik guncel fotograflarla bu sayfayi guncelleyecegim.

Su an icin guzel bi vucudum oldugunu dusunuyorum:
Boy:195
Kilo:90
10 yildan beri basketbol + Tenis,yuzme,squash vb sporlarla ugrasiyorum.

Asil merak ettigim konu benim karin bolgem icin belli bi setim yok.Yani belli hareketlerle yapabildigim kadar yapiyorum.(Oldukca yaniyor).Acaba setemi gecmeliyim belli sayilar belli tekrarlar olarak?

L-Carnitin ve Hardcore Muscletech Proteinim var hangi gunlerde nasil kullanabilecegim hakkinda yardimci olursaniz inanilmaz sevinirim.

Program:

Pzt - Cars - Cum: 15dk Isinma + 1 saat Agirlik +Karin <-- Bu gunlere cardio eklesem nasil ekleyebilirim?
Sali - Pers - Paz : 1 saat cardio ya da 30 dk Hiim?

Diet yapicam diyorsun,muscletech kullaniyorsun.anlamadim valla.

Diet yapicam diyorsun,muscletech kullaniyorsun.anlamadim valla.

Muscletech kullaniyorum demedim,sadece bulundugunu soyledim.Bende seni anlamadim valla.Hangi takviyeleri nasil kullanacagimi soyleyebilirsen mutlu olurum yeterli bilgiye sahip degilim.Dediginden anlasilacagi uzere yag yakarken kullanmamam gerekiyor galiba.

Simdiden tesekkurler.

sıkı bir sixpack için çapraz mekikler düz mekikler faydalı olur. asılabilecek bir yerin var sa leg raise yaparsan faydalı olur. bu hareketleri set sistemiyle yapman lazım zaten 3*max gibi.

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.
Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı