Simetrik ve Fit Bir Vücut İçin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 16 yaşında 172 boyunda ve 60kg'yim.Evde iki adet 5kg lik dumbellar ile çalışmayı planlıyorum.Amacım fit ve simetrik bir vücut bunun için neler yapabilirim.Squat ve press hareketleri boy uzamasına zararı olur mu.Fit bir vücut 172 cm de iyi durur mu ya da nasıl bir vücut gerekir.

Yönetici arkadaşlar lütfen konu kapanmasın kapatacaksanız da lütfen sorularımın cevabını içeren linkleri koyun

Teşekkürler

5kg lık dumbellarla nasıl squat yapmayı amaçlıyorsun? :D sorunun cevabı 'evet' . press hareketlerinden kastın nedir? bench? omuz? leg? :)

5kg lık dumbellarla nasıl squat yapmayı amaçlıyorsun? :D sorunun cevabı 'evet' . press hareketlerinden kastın nedir? bench? omuz? leg? :)
Çok mu az ayrıca boy uzamasına zararı mı var kastım omuz ve bacak olan presslerden bahsediyorum

YÖNETİCİLER LÜTFEN BOY KONUSU TARTIŞILIYOR DİYE KONU KAPANMASIN ARADIM VE SORULARIMIN CEVABINI BULAMADIM

TEŞEKKÜRLER

simetride eğer yanlış yazıyorsam uyarın beni genetik büyük rol oynuyor kemikler simetrik değilse üstüne inşa ettiğimiz akslarda simetrik durmaya biliyor mesala benim sol kaburgam bariz şekilde büyük bu genetik anneden gelen birşey ve karın kaslarımda ne yazıkki simetrik değiller bunun dışında düzgün çalışarak hareketleri nizami hissederek yaparak her iki tarafıda eşit geliştirmeye çalışabiliriz ama 5 lg ile olucak iş değil fit vücüt yapmak kolay değil evde gelişmediğini görürsen spordan soğuya bilirsin para sorunun yoksa salona yazılabilirsin gerisini hocalarına bırak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı