Öncelikle hepinize merhabalar yaklaşık olarak 3 gündür sigarayı tam olarak içmiyorum pazar günü saat 2 civarında son sigaramı yaktım o akşam hiç bi şekilde sigaraya elimi uzatmadım ertesi günü yani dün 2 3 fırt çektim sadece arkadaşlardan
arada kaçamaklar olacak sanırım
bugünde 1 tane yakayım dedim sadece bi tane ne olur ki dedim yaktım 4 5 kere çektim dedim ben napıyorum ilk başladıgımdada böyle degilmiydi 1 tane 2 tane diye diye bagımlı oldum direk söndürüp attım sigarayı ama ara sıra canım acayip kötü sigara istiyor bunu nasıl gidere bilirim aynı zamanda sigarayı 3 yıldır günde 1 paket olarak içiyordum bunun bana verdigi zararların geçmesini nasıl hızlandıra bilirim bazı arkadaşlarım bol bol yogurt ye diyor bazılarıda bol su iç diyor sizce bunlaırn bi faydası olurmu meyva yemeyi artırtım sonuçta vitamin var canım her sigara istediginde su yada çay flan içiyorum sigara yı bırakmak isteyenler varsa
bence beklemeden bıraksınlar 3 günde acayip iyi gelişmeler kat ettim mesela geceleri yatarken rahat nefes alıyorum başım dönmüyor ve sabahları acayip dinç uyanıyorum normalde 10 dk da kendime geliyordum artık gözümü açtgım gibi uyku muyku kalmıyor