ShreddedLion / YENİDEN...

Antrenman günlüğünde bahsettiğim gibi şimdi yeniden başlama zamanı benim için.

Çok hacim kaybettim. Hacim kaybetmek bir yana ciddi kas kaybı yaşadım. Zaten beslen(me)me mi okumuş olanlar buna şaşırmayacaktır. Uzun bir süre toparlayamadım. Ve şimdi birden çok alanda kendimi geliştirmeyi planlıyorum ve bunun için de sabırsızlanıyorum. Birçok aktivite üzerinden hayallerime ulaşmak amacım. Artık çok daha büyük düşünüyorum diyebilirim. İnşallah bir sağlık sorunu veya benim kontrol edemeyeceğim hayatımı alt üst edebilecek şeyler olmazsa başaracağıma fazlasıyla inanıyorum. Hedeflerime kenetlendim ve gün sayıyorum diyebilirim. Bunları buraya yazma amacım burada birçok kişiye yardım etmiş olmam ve bana da yardımcı olunmuş olması. Sizlerin desteğine ihtiyacım var. Motive olma konusunda bir sıkıntı yaşamıyorum. Bilen bilir ben çalışmaya ve çabalamaya inanırım. Hedeflerimi şöylece yazmak istiyorum. En azından desteğinizi isteyebileceğim kısımlar için. Onun dışında bir hedefi gerçekleştirmeden konuşmak da istemiyorum çünkü malesef herşey bozuluyor. Youtube üzerinden bir kanal açıp birçok farklı alanda(sadece spor değil) deneyim, bilgi(referanslı) ve görüşlerimi paylaşmak ve açıkçası kanalımı olabildiğince çok kişiye ulaştırmak istiyorum. Bu sebepten şuan sosyal medya hesaplarımı da aktif hale getirdim ve bu amaç uğruna kullanmayı düşünüyorum. Linkleri bıraktığımda açıklama kısımlarından gerekli bilgilere ulaşabiliyor olacaksınız. Antrenman ve beslenme konusunda sıkıntım yok. Sadece ilerlemek biraz zaman alacak. Ne yapacağımı ne yapmam gerektiğini iyi biliyorum. Ama her zaman olduğu gibi bilgi paylaşımına ve iyi niyetli, karakterli ve deneyimli kişilerin yardımına açığım. Ekleyerek şunu da belirtmeliyim ki gymastic rings edindim. Halkalar ile çalışmalarım da olacak. Halkaları oldum olası sevmişimdir. Bunun yanında naturel olarak sportif dallarda katılabileceğim kategoriler oldukça mevcut. Bunlara da katılmayı düşünüyorum. Uzun vadede. Asla malum maddeleri kullanma niyetinde değilim. Vücut geliştirmeci de olma niyetinde değilim. Bundan kastım hem gösteri hem performans sporlarında doğal yarışabileceğim alanlar. Mesela yeni yeni düzenlenen street workout yarışmaları da buna dahil. Powerlifting de buna dahil. Burada amacım kendimi keşfetmek. Hangilerine gidebilecek ve yarışabilecek seviyelere gelirsem ona hayatımda yer ayıracağım. Çok iyi programlar oluşturup sadık kalacağım. Bu programları bahsettiğim mecralardan da paylaşacağım. Ek olarak yardımcı olduğum arkadaşlar da danışan veya danışmak isteyenler de bilsinler ki yardımcı olmaya devam edeceğim. Bunun için beni takip etmek zorunda değilsiniz. Vaktim oldukça ve mesajlarınızı gördükçe her daim yardımcı olurum. Sadece spor olmasına da gerek yok ne konuşmak isterseniz. Bilmiyorum kim destek verir, takipte olur veya elinden her ne gelirse. Sizlerden tek isteğim budur. İnstagram vb. linklerime youtube kanalımdan ulaşabilirsiniz. Youtube kanalımın linkini de düzenlemelerden sonra buraya bırakacağım. Okuyan, gören herkese de bir tavsiyemdir. Kafanızdan geçenlere, ruh halinize, yediklerinize, hayatınızda sizi zorlayacak şeylere ve hayatınıza kimi aldığınıza dikkat edin. Sağlıcakla kalın.

Sizinle bir süre önce bir konuda tartışmıştık ve daha sonra sizin postlarınıza mesaj yazmayı bırakmıştım.
Yukarda referanslı bilgi paylaşımı yapacağınızdan, bilgili kişilerden destek beklediğinizden söz etmişsiniz. Bunları görünce şaşırdım ve sizin yorumlarınıza mesaj atmama kararını delmeye karar verdim. Hala eskisi gibi mi düşünüyorsunuz yoksa bilimsel çalışmalara ve referans bilgilere olan bakışınız değişti mi?
Gönderdiğim bilimsel yayınlara inanmıyorum, bana kimse bunları inandıramaz gibi sözler sarf etmiştiniz o sebeple bunu merak ettim. Referanslarınız hala eskiden söylediğiniz gibi kendi deneyimleriniz ve doğa(bilimsel yayınlar değil!) mı? bunu belirtirseniz konuya katkılarımızı sunup sunmama konusunda karar verebiliriz. En azından ben öyle yapacağım :)

Sizinle bir süre önce bir konuda tartışmıştık ve daha sonra sizin postlarınıza mesaj yazmayı bırakmıştım.
Yukarda referanslı bilgi paylaşımı yapacağınızdan, bilgili kişilerden destek beklediğinizden söz etmişsiniz. Bunları görünce şaşırdım ve sizin yorumlarınıza mesaj atmama kararını delmeye karar verdim. Hala eskisi gibi mi düşünüyorsunuz yoksa bilimsel çalışmalara ve referans bilgilere olan bakışınız değişti mi?
Gönderdiğim bilimsel yayınlara inanmıyorum, bana kimse bunları inandıramaz gibi sözler sarf etmiştiniz o sebeple bunu merak ettim. Referanslarınız hala eskiden söylediğiniz gibi kendi deneyimleriniz ve doğa(bilimsel yayınlar değil!) mı? bunu belirtirseniz konuya katkılarımızı sunup sunmama konusunda karar verebiliriz. En azından ben öyle yapacağım :)

Hatırladım. İlgin için teşekkür ederim. O konuya girmemekle birlikte gluten konusunda yaşamış olduğum sıkıntılar yüzünden öyle bir tepki verdiğimi görüyorum. Yoksa birşey benim deneyimim ise "ben böyle tecrübe ettim", birşey bilimsel gerçek ise "bilim şunu diyor ve araştırmalar da şunlar", birşey görüşüm ise "ben böyle düşünüyorum" diyen bir insanım. Ki öyle dememe bakmayın ben bu forumdan, başka forumlardan bilimsel bilgiler ile hazırlanmış antrenman ve beslenme sistemlerini deneyen birisiyim. Hala da öyle. Derdim insanları yanlış yönlendirmek değil. Ki zaten sadece spor üzerine yapmayacağımı da belirttim. Elimden geldiğince ne olursa artık :) Bu forumda çok zamanım geçti çok da faydalandım. Sizlerin yardımınızı da bilgi desteğinizi de görmezden gelmeyeceğime emin olabilirsiniz. Destek olsanız da olmasanız da canınız sağolsun :)

Hatırladım. İlgin için teşekkür ederim. O konuya girmemekle birlikte gluten konusunda yaşamış olduğum sıkıntılar yüzünden öyle bir tepki verdiğimi görüyorum. Yoksa birşey benim deneyimim ise "ben böyle tecrübe ettim", birşey bilimsel gerçek ise "bilim şunu diyor ve araştırmalar da şunlar", birşey görüşüm ise "ben böyle düşünüyorum" diyen bir insanım. Ki öyle dememe bakmayın ben bu forumdan, başka forumlardan bilimsel bilgiler ile hazırlanmış antrenman ve beslenme sistemlerini deneyen birisiyim. Hala da öyle. Derdim insanları yanlış yönlendirmek değil. Ki zaten sadece spor üzerine yapmayacağımı da belirttim. Elimden geldiğince ne olursa artık :) Bu forumda çok zamanım geçti çok da faydalandım. Sizlerin yardımınızı da bilgi desteğinizi de görmezden gelmeyeceğime emin olabilirsiniz. Destek olsanız da olmasanız da canınız sağolsun :)
Bunları duyduğum için sevindim. Amacımız burada yardımcı olabilmek ve bir şeyler öğrenebilmek. Eğer yardımım olabilecekse bir beslenmeci olarak, beslenme ve suplement konusunda kaynak yardımı sağlayabilirim. başarılar dilerim :)

Back
Yukarı