Shredded Beslenme Günlüğü

Ben bu hazır yogurtlar yerine annemin evde yaptığı yoğurdu yiyorum daha güzel. Yanlış yapmıyorumdur umarım.
Tabikide daha sağlıklı ama bilmiyorum hazır tercihim ediyorum ben , doğal olarak yağsız elde etmek mümkün değil :D

Bugün yine off gün olduğu için sağlam bir uyku çektim
Sabah 08:00
100gr yulaf
320ml süt
1 adet yumurta + 2 adet beyaz
5-10 adet zeytin
3 domates 3 salatalık
180-210 gr lor
multivitamin
balık yağı

üstüne uyuyuş
kalkış 14:00
direk 5 kayısı 5 ceviz 5 fındık 5 badem 5 kaju fıstık
yedim :D
10-15dk sonra öğle yemeğini yerim umarım uyku faydalı olmuştur , çünkü uyumak önemli diye biliyorum vg'de

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:11 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:32 ----------

Öğle yemeğinide yedik 2 şiş kuşbaşı , 10-12 kaşık bulgur pilavı 2-3 saate abs antrenmanı yapar üzüm suyunu çakarım üstüne.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:11 ----------

Gelişme sağlıyorum ondanmı bilmem ama üst vücutta ağrımayan tek bölge sırt, onunda günü cuma.Acayip ağrıyor yahu klavye kullanırken bile özellikle göğüs :D, biceps triceps.Umarım sorun yoktur.

Son düzenleme:
Abs antrenmanımı yaptım üzüm suyumu içtim :D

Üzerine
120gr lor
4-5 kaşıkta bulgur pilavı iyi gitti.

Bulgur bitsin daha bulgur yemem bende gaz problemi yaratıyor çekilecek gibi değil.Makarnaya yöneleceğim.O da olmadı beyaz pirinç o da olmazsa ekmeğe geri dönüş.

Dün akşam yemeğini yazmayı unutmuşum onda değişiklik yok aynen yaptım

bugünde aynen uyguladım yalnız 1-2 gündür iştahım açıldı kuruyemişlere saldırıyorum :D
4-5 tane atıyorum badem,kaju falan fırsat oldukça.Bu ay bulk ayı gibi olacak biraz :D
Göğüs kaslarımın ağrıları halen geçmedi,göğüse ağır girdim ondanmı bilmiyorum ama halen ağrıyor sabah montumu zor giydim yardım ala ala :D

Son düzenleme:
Sırt antrenmanı tamamladım

deadlift(dumbellarla)
one arm dumble rowing
double arm doumble rowing

isimlerini yanlış yazmış olabilirim
antrenman sonrası üzüm suyu

ardından
5-6 kaşık makarna(yağ koydurmadım suyunu süzdürmedim besin değeri gitmesin diye)
4-5 kaşıkta lor

Akşam yemeğinide yaptık,moral yine bozuk.Şiştikçe şişman gözüküyorum.2.haftamda veya daha erken
termojenik+cla'ya başlayacağım.Karbonhidrattada azaltma yoluna gideceğim.Bakalım yağ yakımı+kas yapımı sağlayabilecek miyiz.

Kalkış
12:00
1 su bardağı yulaf
320ml yağsız süt
1 yumurta + 2 adet beyaz
6-7 kaşık lor
3 domates 2 salatalık

13:15
4 kuru kayısı
5 ceviz
4 badem
4 fındık

14:45
2 Şiş kuşbaşı
8-10 kaşık makarna

17.30 Gibi antrenman yapacağım(bacak)

k.hidratta makarnayıda beğenmedim beyaz pirince geçeceğim.

Merhaba eski üyeliğimin şifresini ve e-postamın şifresini, ikisini birden unuttum :D
1-2 gündür aklıma gelir diye bekliyorum ama hatırlamıyorum şifreleri.Ne yapacağımı bilemedim doğrusu yeni üyelik açtım

Eski üyeliğim
BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu - Profil bilgileri: Shredded

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:08 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:06 ----------

Beslenme programında bir değişiklik olmadı halen şu gaz sorununa çözüm bulamadım.Yarın sabah yulafı su ile yiyeceğim.Sütü kesince bakalım ne olacak.O da olmazsa demekki yulaftan, ekmeğe döneriz bizde o zaman :D

Bayadır yazmayı unuttum
Bugün
Kalkış 07:00
300gr lor peyniri
yaklaşık 70gr yulaf
5-10 adet zeytin(saymadım yemek kaşığındaydı :D )
1 tam yumurta + 2 adet beyaz
4 domates 1 salatalık(acayip domates istedi canım bu sabah)

Sütü hayatımdan çıkardım benim bünyede süte karşı aşırı bir hassaslık var çok pis gaz problemi yapıyor nedense

Ara öğün 10:40 gibi
5 adet kuru kayısı
7 adet badem
7 adet fındık(bu fındığı yediğimden beri libidolar arttı :D )
5 adet yer fıstığı(kaju fıstığı çıkarttım listeden yer fıstığı daha güzel gidiyor)

Öğle 12:30
2 şiş kuşbaşı
10 kaşık lapa pirinç(ismini bilmiyorum yağsız haşlanmış pirinç :D )
3-5 dal semiz otu,marul,maydanoz karışık bi salata yaptım yedim zeytin yağlı(zeytin yağı 2 tatlı kaşığı koydum)

Ara öğün 15:30
Yaklaşık 120gr lor
4-5 kaşık lapa pirinç
4 domates 2 salatalık

Birazdan markete gidip üzüm suyu alırım sonrada abs antrenmanı yaparım,abs de pazar günü değişiklik olsun diye 8 dakikalık yerine 3 set mekik , 3 set bacakları karına doğru çekme,3 sette ismini hatırlamıyorum ama tek ele ağırlık alıp gövdeği sağa sola aşağı indirme.
fazla verim alamadım bu antrenmandan 8 dakikalığa devam edeceğim

Diyet sırasında tespitlerim:
Bünye bulgur + süte karşı aşırı hassas mı desem ne desem bilmiyorum inanılmaz bir gaz problemi yapıyor

son 5 gündür antrenmandan 2-3 saat önce 2 fincan türk kahvesi içiyorum antrenmanlarda daha az yoruluyorum ve biraz da güç artışı oldu
kaju fıstığı bıraktığımdan beri ciltte yağlanma azaldı,sütte aynı şekilde.Normalde duş aldıktan 1 gün sonra direk cildim yağlanırdı şimdi 2-3 gün dayanıyor.
Cildim tipik yağlı cilt yani cama burnumu yaslasam iz çıkar abartısız .
Suratta sivilce yok, sivilce bölgeleri sırt(sebebini bilmiyorum),göğüs(epilasyon kaynaklı)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:01 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:59 ----------

Yazmayı unutmuşum yulafı su ile tükettiğimden beridir o aşırı şişkinlik hissi kayboldu daha hafif hissediyorum ya da midede alışmış olabilir.

Yulafı tüketme şeklim 1 bardak yulafı kaseye aktarıp , kase dolana kadar su aktarıyorum.Sonra yiyorum o şekilde.(Doğrusu yulafın tadını sevmeye başladım diyebilirim)

Birde basit karbonhidrat bende olumlu etki yaratıyor normalde forumda beyaz pirinç tüketme diyenler çoğunlukta ama tükettiğimden beridir kendimi daha zihinde ve daha güçlü hissediyorum.

Öğle öğünlerimde kırmızı et tüketiyorum normalde,gelecek hafta tavuk tüketmeye başlayacağım.Bir tavuk göğüsü yemeyi düşünüyorum o öğünde bakalım nasıl olacak, korkum biraz şeyden ailede kalıtsal mıdır bilemiyorum damar tıkanması falan kolestrol yaygın,kırmızı et fazla tüketmemeliyim diye düşündüm o yüzden.Tavuğa geçiş yapacağım birkaç gün içinde hem daha ucuz.

Son düzenleme:
Üzüm suyunu aldım,gitmişken ağız bakım suyuda aldım alkolsuz.Alkollü olan bende direk efes extra tadı bırakıyor ağızda :D kimseye tavsiye etmiyorum. çok kötü bir his

1-2 saat daha bekleyeceğim abs antrenmanı için , cinsel etkinlik gerçekleşti öğlen gibi :D

Antrenman tamam 8dakika abs uyguladım.Verimli geçti bundan sonra şaşmak yok
1su bardağı üzüm suyu 2-3 dakika sonrada
4-5 kaşık lapa
120gr civarı lor

Eve yeni geldim hemen son öğünümü yiyeceğim,çok bozdum bu gece işi ya :( hem öğünü yemedik hemde iyi halt yedik,bakalım olumsuz etkisi olacak mı.

Sabah
07.30
300gr lor
1 sarı+ 3 beyaz
5 zeytin
2domates
multivitamin+balık yağı

Ara öğün
5 kuru kayısı
10 yer fıstığı
10fındık
10badem
10ceviz
(sayılar arttı dün geceki bazı sebeplerden dolayı testo seviyemin düşmüş olmasından korkuyorum)

Öğle 12.30
1 tavuk göğüsü
10 kaşık lapa
çoban salata 1 yemek kaşığı zeytin yağlı

Antrenman
Omuz+ triceps

Üzüm suyu 200ml

Ara öğün 16:30
120gr lor
5 kaşık lapa

Akşam 20:30
2muz