Short BİCEPS girerseniz sevinirim

gokayonl

Üye
arkadaslar merhaba bu olay benım canımı cok sıkmaya basladı.. konu ''short biceps'' !!!
yanı kısa bicepsler.. arkadaslar bu olay genetık mı? yoksa calısmayla alakalı bır durum mu?

arkadaslar lutfen bu konuya açıklık getirelim eğer short bicepslerin düzeltilme gibi bir olasılıgı varsa o egzersizleri paylasalım
ben sahsen scott curl duydum ama bir faydasını goremedım.. konuyla alakalı 2 tane resim atıyorum

simdiden tesekkurler :p

Eklentiler

• ab225th8.jpg
    ab225th8.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 859
  • _W5Q4565_GTQMWUODRI.jpg
    _W5Q4565_GTQMWUODRI.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 2.359
Genetik gibi duruyo genetik olmasa bu adamlar duzeltip daha estetik dururlardi

Büyük oranda genetiktir.Benimkilerde kısa ve yuvarlak gayet hoş duruyo özel bi çalışma yok sadece antremanı uyguluyorum.

uzun bicepslere gore daha zayıf duruyor ama.. işin kotu kısmı burası
ayrıca bicepsin önünün boş kalması cok kotu. ideal biceps budur bence

Eklentiler

• bicep.jpg
    bicep.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 2.735
bu guzel bilgi icin tesekkurler.. fakat ileri derecede spor yapmayan iki kisi varsayalım ikisi de aynı anda vg ye basliyorlar yalnız birisinin bicepsleri kısa birisinin uzun.. bunu neye baglıyoruz?
iki kisininde kol kas hacmi artiyor sonucta..
anatomik farklılık. nasıl ki kimimizin gözü mavi kimimizin yeşil kimimizin kahverengi aynı şekilde.

:) evt. kulağı arkadan göstermeye gerek yok. tek kelimeyle; genetik. Ama brachialis ve brachioradialisi geliştirilerek bu görüntü kaybedilemese bile en azından törpülenebilir. Hammer curl ve preacher curl ihmal edilmemeli.
tesekkurler benım biceps programımda barbell curl
alt. dumbbell curl
hammer curl var
bir oneriniz varsa memnun olurum

Flexor ön kol çalışırken aynı yönde hareketi peş peşe yapmayın yazmıştı.
Barbell Curl yaptıktan sonra Dumbell Curl yerine Hammer yada Concentration yap.

Barbell Curl 12-10-8-6
Hammer Curl 12-10-8-6
Scott Curl 12-10-8-6
Reverse Barbell Curl 2x25 boş bar ile ağır çekimde yapıyorum sanki gözeneklerimden kan fışkırıcak gibi kıpkırmızı oluyo
Bunu programı bi denersen görürsün kardeşim.2 haftada 1 Hammer yerine Concentration yapıyorum.

Flexor ön kol çalışırken aynı yönde hareketi peş peşe yapmayın yazmıştı.
Barbell Curl yaptıktan sonra Dumbell Curl yerine Hammer yada Concentration yap.

Barbell Curl 12-10-8-6
Hammer Curl 12-10-8-6
Scott Curl 12-10-8-6
Reverse Barbell Curl 2x25 boş bar ile ağır çekimde yapıyorum sanki gözeneklerimden kan fışkırıcak gibi kıpkırmızı oluyo
Bunu programı bi denersen görürsün kardeşim.2 haftada 1 Hammer yerine Concentration yapıyorum.
tesekkur ederım dostum deniyicem bunu

bence genetik benimkilerde kısa ve biceplerin önünün boş olması çok kötü bir durum ama düzeltilebilseydi kısa bicepsli prof vücutcular olmazdı.

Back
Yukarı